Besprijekorna!

Natali Dizdar u neobičnoj haljini izbacila bujni dekolte i vitke noge, dugo se nije ovako sredila!

Natali Dizdar Natali Dizdar PR 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar - 2 Natali Dizdar - 1 Natali Dizdar - 1 Natali Dizdar - 3 Natali Dizdar - 2 Natali Dizdar - 3 Natali Dizdar In Magazin: Natali Dizdar - 2 Natali Dizdar - 1 +0 Natali Dizdar Galerija

Natali Dizdar izvela je hrvatsku himnu na svečanom otvorenju 69. Pulskog filmskog festivala na kojem je plijenila brojne znatiželjne poglede.

Pjevačici Natali Dizdar pripala je čast da izvedbom hrvatske himne svečano otvori 69. izdanje Pulskog filmskog festivala, na kojem se pojavila u zanimljivoj kreaciji zbog koje je s nje teško bilo skinuti pogled.

Pogledaj i ovo Filip Dizdar i Maja Šiprak - 2 Veliko veselje Brat Natali Dizdar pohvalio se predivnim vijestima: ''Blagdani prošli, a još 3 mjeseca do poklona!''

37-godišnja Natali zablistala je u kratkoj haljini neobičnog kroja s dubokim dekolteom koji se našao u prvom planu, a do izražaja su došle i njezine vitke noge.

Podsjetimo, Natali se proslavila u showu Nove TV "Story Super Nova Music Talents", koji se emitirao 2003. godine i koji je kao prvo takvo natjecanje u Hrvatskoj obarao rekorde gledanosti. U ljeto 2004. godine izdala je svoj prvi singl "Ne daj", koji je osvojio publiku, ali i struku, koja ju je nagradila trima nominacijama i jednim osvojenim Porinom za najboljeg debitanta.

Svoj prvi album izdala je 2005. godine, a nakon njega ih je objavila još tri. U pauzama od koncerata i snimanja pjesama uspjela je završiti i dva fakulteta te je diplomirana socijalna pedagoginja i psihoterapeutkinja.

Natali posljednje dvije godine živi u Londonu s dečkom Williamom, no u ljetnim mjesecima obavezno dolazi u Hrvatsku na odmor. 

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 1 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 5 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 6 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 8 +30 Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen - 9 Celebrity Fotografi zabilježili zanimljiv trenutak holivudskih faca: Nakon skoka u more dečki su si pomogli kod tuširanja!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene