Naya Rivera i Cory Monteith su se zbližili na setu serije "Glee" i postali dobri prijatelji. Nakon njegove smrti u čast njemu i njegovom liku otpjevala je u jednoj epizodi pjesmu "If I Die Young" ("Ako umrem mlad").

Galerija


Obožavatelji tuguju nakon što je u ponedjeljak nađeno tijelo Naye Rivere u jezeru Piru u Kaliforniji, a posebno ih je dirnulo što je na dan njenog pronalaska bila sedma godišnjica smrti Coryja Monteitha

Vezani članci Naya Rivera Njezina tragična smrt potresla je čitav svijet, imala je samo 33 godine i bila je majka malenog dječaka Naya Rivera Glumica koja je nestala objavila znakovitu poruku nekoliko dana prije tragedije, za njom se još traga

Društvenim mrežama se počela širiti snimka Naye kako pjeva pjesmu "If I Die Young" ("Ako umrem mlad") u seriji "Glee". Naime, kada je 13. srpnja 2013. preminuo Cory u hotelskoj sobi od fatalne doze heroina i alkohola, još je trajalo snimanje serije u kojoj je on tumačio Finna Hudsona. 

Scenaristi su tada donijeli odluku da će umrijeti i njegov lik, a Naya je u čast Coryju, odnosno Finnu otpjevala pjesmu "If I Die Young". Obožavatelji serije sada na društvenim mrežama objavljuju njezinu izvedbu koja ih je dirnula i ističu da ih podsjeća na tragičnu smrt koja ju snašla. 

"Ako umrem mlad, zakopajte me u saten, položite me na krevet od ruža, uronite me u rijeku u zoru", riječi su pjesme koju je izvela Naya na setu "Gleeja". Rivera je imala 33 godina, a njezin kolega Cory 31 kada je umro i bili su bliski prijatelji nakon što su se zbližili na snimanjima serije.

"Ta pjesma zvuči tako mračno. Kao da govori o sebi. Činjenica da nije znala da će ovako umrijeti u 2020. godini slama mi srce", pišu obožavatelji diljem svijeta o Nayi i pjesmi koju je izvela. Dosta ih tvrdi da je serija "Glee" ukleta. 

Obukla pretijesni badić: Kritiziraju je zbog nekoliko kila više, no ona u inat svima ističe svoje obline