Momčilo Otašević dobio je drugo dijete sa suprugom Jelenom Perčin dvije godine nakon rođenja njihove kćerkice Maše.

Galerija


Momčilo Otašević (30) i Jelena Perčin (39) u utorak su dobili sinčića dvije godine nakon rođenja njihove kćerkice Maše

Vezani članci Jelena Perčin i Momčilo Otašević - 1 Jelena Perčin i Momčilo Otašević podijelili lijepu vijest: ''Slađe iznenađenje nismo mogli ni zamisliti'' Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr) Kralj domaćih serija i miljenik žena otkrio da se ne gleda na malim ekranima zbog jednog jedinog razloga

Jelena je rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a sretnu vijest je objavila na Facebook profilu. Ipak, nije otkrila ime, no to je učinio Momčilo na svom Instagramu. 

Naime, glumac je snimio video kako slaže krevetić i odao to u opisu. "Jakša sine, reka' ti je đed da do 17.00 moraš bit' u krevetić'!", napisao je Otašević. 

Mnogi pratitelji su čestitali Momčilu na prinovi. "Čestitam, da je živ i zdrav!", "100 godina napunio u zdravlju i veselju!", "Neka ga sreća u životu prati", "Čestitke sretnim roditeljima na dolasku sina Jakše, a sestrama želim lijep odnos s bratom!", komentirali su. Neki su se našalili i upitali glumca hoće li im složiti koji komad namještaj. 

Inače, Momčilova supruga Jelena ima kćer Lotu iz prvog braka, a da će dobiti još jedno dijete, supružnici su saznali u jeku pandemije. 

"Nije bilo planirano, nismo radili na bebi u tom smislu, imali smo u nekoj perspektivi ako se desi dobrodošlo je, i evo desilo se u nekom trenutku kad smo bili dosta razdvojeni, zato nas je i iznenadilo", rekla je Jelena za IN Magazin.

Jelena je bila otkrila i da joj je ova drugačija nešto drugačija od prethodnih.

"Je, drugačija je u smislu da imam puno jače mučnine nego u prve dvije trudnoće I duže traju, u prve dvije sam se oko 12. tjedna već rješila mučnina, a sad još uvijek nisam, ide na bolje, al' su tu", otkrila nam je glumica.

Nezgoda naše najseksi plesačice: Uske kožne hlače puknule joj usred snimanja, objavila je i video!