Momčilo Otašević otkrio je da trenutno uživa u rodnom Cetinju družeći se s kćerkicom Mašom.

Galerija


Momčilo Otašević (30) rijetko objavljuje na svom Instagram profilu, a sada je odlučio podijeliti trenutak s dvogodišnjom kćerkicom Mašom koju je dobio sa suprugom Jelenom Perčin (39). 

Vezani članci Jelena Perčin i Momčilo Otašević - 1 Jelena Perčin i Momčilo Otašević podijelili lijepu vijest: ''Slađe iznenađenje nismo mogli ni zamisliti'' Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr) Kralj domaćih serija i miljenik žena otkrio da se ne gleda na malim ekranima zbog jednog jedinog razloga

"Kad ti se djeca popnu na glavu", napisao je Momčilo pokraj fotografije. Na fotografiji je vidljivo kako je mala Maša stala nogom na glumčevu glavu. 

Momčilo je mnoge nasmijao ovom rijetkom objavom. "Koraci koji ispunjavaju dušu i srce.", "Najslađa moguća stvar. Bravo za fotku!", "Najljepše je kod kuće sa svojima", "Dobro je dok se žena ne penje po glavi", "Predobra fotka", "Ništa slađe od toga", "Jedina bol u kojoj se uživa", komentirali su njegovi pratitelji. Crnogorski glumac je otkrio i kako je trenutno s obitelji u svom rodnom Cetinju. 

Inače, Otašević sa suprugom Jelenom očekuje njihovo drugo zajedničko dijete. Par je u braku od svibnja 2018., kada su se vjenčali u tajnosti u bokokotorskom zaljevu u Crnoj Gori. Na intimnoj ceremoniji bili su samo članovi obitelji i bliski prijatelji.

Par je nekoliko mjeseci kasnije dobio kćer Mašu. Jelena iz braka s ugostiteljem Kristijanom Babićem već ima kćer Lotu.

Ona ima 51 godinu, on 26, ali kad stanu jedno pored drugog, i to u ovoj pozi, nitko to ne bi rekao!