Jelena Perčin i Momčilo Otašević dobili su sina koji je rođen u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Galerija


Glumačko-ljubavni par Jelena Perčin i njezin devet godina mlađi suprug Momčilo Otašević dobili su drugo dijete. Jelena je rodila sina u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Vezani članci Jelena Perčin i Momčilo Otašević - 1 Jelena Perčin i Momčilo Otašević podijelili lijepu vijest: ''Slađe iznenađenje nismo mogli ni zamisliti'' Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr) Kralj domaćih serija i miljenik žena otkrio da se ne gleda na malim ekranima zbog jednog jedinog razloga

Maleni je rođen u zagrebačkoj Petrovoj bolnici i to dvije godine nakon što su 39-godišnja dubrovačka glumica i 30-godišnji crnogorski glumac postali sretni roditelji djevojčice Maše, a Jelena iz prvog braka ima i kćer Lotu.

Par je sretne vijest doznao u jeku pandemije, a iako su bili iznenađeni njihova je sreća bila velika.

"Nije bilo planirano, nismo radili na bebi u tom smislu, imali smo u nekoj perspektivi ako se desi dobrodošlo je, i evo desilo se u nekom trenutku kad smo bili dosta razdvojeni, zato nas je i iznenadilo", rekla je Jelena za IN Magazin.

Jelena je bila otkrila i da joj je ova drugačija nešto drugačija od prethodnih.

"Je, drugačija je u smislu da imam puno jače mučnine nego u prve dvije trudnoće I duže traju, u prve dvije sam se oko 12. tjedna već rješila mučnina, a sad još uvijek nisam, ide na bolje, al' su tu", otkrila nam je glumica.

Najtraženiji srpski glumac kod nas snimio novi film: Otkrio nam je zašto nema privatnog života i koji dio Hrvatske obožava