Doznali smo zašto

Sretnu vijest doznali su u jeku pandemije: O lijepom iznenađenju ne prestaju pričati, a uskoro će opet biti odvojeni

Jelena Perčin Jelena Perčin DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin +0 Jelena Perčin Galerija

U dom glumačkog para Jelene Perčin i Momčila Otaševića na zimu stiže sinčić! Jelena i Momčilo sretnu vijest doznali su u jeku pandemije. Iako ih je iznenadila, u njihovom domu ne prestaje se pričati o dolasku dječaka. Što na pojačanje kažu malena Maša i Lota, Jelenina kći iz prvog braka? Zašto joj je ova trudnoća drugačija? Te zašto će u vrijeme slatkog isčekivanja Jelena i Momčilo živjeti odvojeno? Glumica je povjerila našoj Lani Samaržiji.

U dom glumačkog para Jelene Perčin i Momčila Otaševića na zimu će, nakon dvije djevojčice, stići sinčić. Glumački par doznao je sretne vijesti na početku pandemije.

Pogledaj i ovo showbuzz stiže prinova Jelena potvrdila sretne vijesti! Statusom na Facebooku stala na kraj svim nagađanjima

"Nije bilo planirano, nismo radili na bebi u tom smislu, imali smo u nekoj perspektivi ako se desi dobrodošlo je, i evo desilo se u nekom trenutku kad smo bili dosta razdvojeni, zato nas je i iznenadilo", rekla je Jelena. 

Naime, tada je ova obitelj nekoliko tjedana bila čak i razdvojena. Pandemija im je potom dobro došla kako bi u osjetljivim počecima trudnoće, sretnu vijest sačuvali za sebe, a sada je trbušćić već itekako vidljiv, a Jelena ulazi u drugo tromjesječje. "Nekako smo oboje, bez da je to neka floskula, nego nam je važno da je beba zdrava, I sretna da dođe na svijet. Nismo imali pretenzija što se tiče spola, ali drago nam je da je dečko jer već imamo dvije cure, pa da i to probamo, ali nije bilo sad tu nekog presinga oko spola moram priznati", ispričala je glumica. 

Otkrila je i je li joj trudnoća drugačija s obzirom da nosi sinčića. "Je, drugačija je u smislu da imam puno jače mučnine nego u prve dvije trudnoće I duže traju, u prve dvije sam se oko 12. tjedna već rješila mučnina, a sad još uvijek nisam, ide na bolje, al' su tu", rekla je Perčin. 

Dok se malena Maša, koja je paru stigla prije nepune dvije godine, još ne izjašnjava mnogo o dolasku brata, Lota, Jelenina kći iz prvog braka, brata je priželjkivala. "Lota je od početka govorila da je braco, nevjerojatno, mama to je braco, sto posto je braco, dolazi nam braco i eto ostvarila joj se želja", rekla je glumica. 

Proteklih mjeseci, kaže glumica, potpuno su uživali. No veselio ih je i povratak na staro. Četvrtašica Lota vratila se u školske klupe, a Jelena u kazalište. Ljetne večeri HNK u Zagrebu bile su njezin prvi nastup od kada su kazališta morala zaključati svoja vrata.

"I bio mi je poseban osjećaj, nekako sentimentalno, neke stvari o kojima ne razmišljaš kad dolaziš na radno mjesto, sad mi je ulazak u garderobu i zgradu HNK-a i vidjeti svoje kolege. Dijeliti i tremu i nedoumice i svakodnevicu, uh prekrasno, to su stvari koje uzimamo zdravo za gotovo, a jako su važne", istaknula je Perčin. 

Pred ovom glumicom krajem lipnja je i dugoočekivana premijera predstave ''Kafka na žalu''. Momčilo će pak ponovno napustiti Zagreb. Zbog nove glumačke uloge na neko vrijeme odlazi u Beograd, pa će Jelena opet neko vrijeme biti sama s djecom. 

"Da, ali dobro sad smo nahranili dušu u karanteni, ne smijem se žaliti zato što kad je netko slobodnjak kao Momo jako je velika stvar da se posao pokrenuo jer slobodnim umjetnicima je stvarno teško. To nisu uhljebi, to nisu niš koristi, oni imaju jako težak način rada, jer isključivo ovise o dobroj volji poslodavaca, nemaju siguran kruh u rukama", rekla je glumica. 

Kako god bilo već su se na sve, kaže Jelena, naviknuli. Pred njima su nove i itekako iščekivane uloge, što glumačke što roditeljske. Ali i kratki odmor te okupljanje obitelji. Uskoro i kćer Maša slavi veliki drugi rođendan. 

"Da, Maša za koji mjesec slavi veliki drugi, nadam se da ćemo da slavit svi zajedno na Cetinju i da ćemo okupiti obitelj nakon korone, svega i okupiti se", zaključila je Jelena. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene