Momčilo Otašević istaknuo je da ne voli završetke, pa mu će se tako nedostajati i snimanje serije "Drugo ime ljubavi". Glumac kaže da se veže za projekte i ljude.

Galerija


Miljenik žena Momčilo Otašević (30) u popularnoj domaćoj seriji "Drugo ime ljubavi" odigrao je moralno gotovo savršenog Sašu Krpana, a ističe da mu teško pada kraj snimanja. 

Vezani članci Ivana Paradžiković Nova TV ima 4 nominacije za Večernjakovu ružu: U jakoj konkurenciji su naši glumci, emisija i reporterka! Večernjakova ruža Za Večernjakovu ružu nominirani ''Provjereno'' i reporterka Maja Medaković te Momčilo Otašević i Elizabeta Brodić

"Ne volim završetak snimanja ni inače kada je premijera predstava jer se bliži kraj. Dobro je što publika ugleda ono što smo napravili", ispričao je Momčilo.

Markantni Crnogorac kaže kako se veže za ljude i projekte, a otkriva kako su svaki dan na setu imali anegdote. Prema riječima kolega, upravo je Otašević bio taj koji je stalno pripremao spačke drugima. "Pamtit ću snimanje po svim tim dobrim ljudima s kojima sam radio", rekao je glumac. 

Momčilo je odigrao zgodnog, obrazovanog, plemenitog i iskrenog pilota Sašu, a nekako ga je u domaćim serijama u kojima su ga zavoljeli hrvatski gledatelji zadesila uloga pozitivaca.

"Volim odigrati i negativca. Sad su me zadesile nekako uloge pozitivaca. U biti odigram sve što su mi redatelji namijenili jer volim glumiti. Ma, samo da se opet snima i ja ću opet biti zadovoljan", rekao je junak serije "Drugo ime ljubavi". 

Zbog pandemije koronavirusa snimanje je ranije završilo, no glumcu je donijelo priliku da bude više sa suprugom Jelenom Perčin i njihovom kćerkicom Mašom starom godinu i pol dana. Dok smo razgovarali, Momčilo je držao u naručju malu Mašu koja je plakala, a istaknuo je da uživa što se više posvetio roditeljstvu. 

Naime, ranije je uvijek bio u nekim projektima i karantena mu je donijela na neki način godišnji odmor te priliku da se posveti obitelji. "Fenomenalno provodimo vrijeme. Ne radim trenutno i dalje ništa tako da mi je predivno i nikad ljepše u životu", naglasio je Otašević koji živi u stanu u Zagrebu sa suprugom Jelenom, njenom kćeri iz prvog braka Lotom (10) i njihovom kćerkicom Mašom. 

"Čekamo da se situacija stabilizira, pa da negdje možemo i otputovati", zaključio je.