Jelena Perčin i Momčilo Otašević vjenčali su se u svibnju 2018., a nekoliko mjeseci kasnije dobili su kćerkicu Mašu.

Galerija


Glumački par Jelena Perčin (39) i Momčilo Otašević (30) očekuju njihovo drugo zajedničko dijete.

Vezani članci Momčilo Otašević - 3 Miljenik žena objavio prvu fotografiju s kćerkicom i raznježio: "Najslađa moguća stvar" Na granici (Foto: Nova TV) Kviz: Koliko znate o serijama Nove TV? Pogodite o kojoj je riječ na temelju samo jedne scene!

Kako piše magazin Gloria, supružnici koji već imaju kćerkicu Mašu (1) dobit će sinčića na zimu. Jelena i Momčilo doznali su sretne vijesti nakon što su tri tjedna bili razdvojeni zbog pandemije koronavirusa. Iako se to dogodilo neplanirano, par se jako veseli prinovi. 

Inače, Momčilo i Jelena su u braku od svibnja 2018., kada su se vjenčali u tajnosti u bokokotorskom zaljevu u Crnoj Gori. Na intimnoj ceremoniji bili su samo članovi obitelji i bliski prijatelji.

Par je nekoliko mjeseci kasnije dobio kćer Mašu. Jelena iz braka s ugostiteljem Kristijanom Babićem već ima kćer Lotu. 

Momčilo, koji je osvojio simpatije gledatelja u serijama "Drugo ime ljubavi" i "Kud puklo da puklo", nedavno je rekao da mu je karantena zbog koronavirusa donijela više vremena s obitelji. "Fenomenalno provodimo vrijeme. Ne radim trenutačno i dalje ništa, tako da mi je predivno i nikad ljepše u životu", istaknuo je glumac. 

Nataša Janjić pokazala novu frizuru i sve oborila s nogu: "Jako fora, potpuno si drugačija"