Miroslav Škoro i Kim Ann upoznali su se tijekom njegove turneje po SAD-u i vjenčali 1989. te imaju sina Matiju i kćer Ivanu.

Galerija


Miroslav Škoro (58) podijelio je na Instagramu rijetku fotografiju sa svojom suprugom Kim Ann (57), s kojom je u braku 32 godine. 

"Još samo pet kilometara lagane šetnje i doma smo...", napisao je pjevač i čelnik stranke Domovinski pokret uz selfie s Kim koji je uslikan u Zagrebu. 

Mnoge je iznenadio taj Škorin potez jer rijetko dijeli fotografije sa suprugom, a pratitelji su im udijelili komplimente. "Divni ste", "Puno je to hodanja, ali sretno", "Živjeli", "Legenda si, naš Škoro", neki su od komentara. 

Inače, Škoro i Kim Ann upoznali su se tijekom njegove turneje u Americi te je pjevač otkrio da je ona njemu prva prišla. Miroslav i američka odvjetnica hrvatskih korijena u braku su od 1989. te imaju sina Matiju i kćer Ivanu. Par se vjenčao tri puta, dva puta u Americi i jednom u Hrvatskoj. 

"Mi baš ne slavimo te stvari. Ni Valentinovo, ni Dan žena. Čak mislim da ona ne zna naše godišnjice. Mi imamo nekakvu filozofiju da ako nismo dobri svaki dan u godini jedno prema drugome, onda ti dani ništa ne znače. Kako sačuvati dobar brak? Nemojte se razvesti. I pazite što govorite ženi. Ne smiješ nikad ženi reći ništa kontra njezine mame jer ona voli svoju mamu, ali s druge strane ne smiješ joj nikad ni reći da je ista ko njezina mama, a zašto je to - ne kužim. Žena nikad ne varira u kilaži, ona samo varira u broju garderobe'', otkrio je svojedobno Škoro za IN magazin koja je tajna dugog braka. 

Pjevač je priznao i da njegovoj djeci, kćeri Ivani i sinu Matiji, koji je krenuo njegovim stopama, nije bilo lako zbog njegove slave. 

"Ja kao javna osoba svjestan sam toga da nisam javna osoba, nego javna površina, da nisam svima simpatičan. I tu su moja djeca dobivala po lampi ozbiljno. Mog sina su zvali Milo moje, mislim nije ti njemu bilo baš, još je bio onako mali, sitan", ispričao je Škoro. 

Za pet minuta slave pokazala grudi na najprestižnijem filmskom festivalu, njezin će se izlazak na crveni tepih itekako pamtiti

Nives srušila Instagram fotkom na kojoj pozira gola, ravnodušna nije ostala ni njezina poznata prijateljica!