bitka oko očinstva

Zbog Kićine divne crne žene Miroslav Ilić opet je morao na sud, a ona je povela i svoje tajno oružje

Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Facebook 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Galerija

Mirjana Antonović već godinama na sudu pokušava dokazati da je Miroslav Ilić otac njezina sina Devina, a sada je kao svjedokinju povela Lepu Brenu.

Mirjana Antonović, poznata i kao crna žena iz pjesme pokojnog pjevača Krunoslava Kiće Slabinca, stigla je iz SAD-a na sud u Beogradu gdje se održava ročište zbog utvrđivanja očinstva njezina sina Devina.

Već dugi niz godina vodi pravnu bitku u kojoj pokušava dokazati da je popularni pjevač narodne glazbe i njezin bivši ljubavnik Miroslav Ilić otac njezina sina.

Mirjana i Miroslav imali su romansu prije 30 godina kada je on već bio u braku sa svojom suprugom Gordanom. Kićina crna žena na sud je stigla u pratnji pjevačice Lepe Brene koja je pozvana kao svjedok, a obje su bile dobro raspoložene i spremno su pozirale fotografima.

I Ilić je iz zgrade suda izašao s osmijehom na licu, a nije poznato jesu li uspjeli postići dogovor.

"Brena je moj heroj", napisala je Mirjana nakon suđenja na svojem profilu na Facebooku, očito zadovoljna onim što je izjavila, a izvor blizak pjevačici otkrio je i da ju je Brena u Beogradu ugostila u svojem domu.

"Ona je odavno svim srcem uz nju i želi istjerati pravdu do kraja. Brena je svjesna koliko je Mirjani sve ovo oko suđenja s Miroslavom stresno, pa se potrudila da maksimalno uživa dok je kod nje u domu", kazao je izvor za srpski Blic.

Inače, Mirjana je javnosti najpoznatija kao žena kojoj je Kićo Slabinac napisao i otpjevao jednu od svojih najpoznatijih pjesama "Zbog jedne divne crne žene", a upoznao ju je dok je bio na jednoj od svojih turneja SAD-om.

Kićo nije odolio Mirjaninoj ljepoti i dojmu koji je ostavila na njega pa joj je stihove napisao u avionu, vraćajući se u Hrvatsku. Mirjanino ime stoga je bilo često spominjano, a neki su je čak na društvenim mrežama i kritizirali zbog odnosa s Kićom, no ona takvim dežurnim kritičarima nije ostala dužna i oglasila se nakon smrti dragog joj prijatelja.

"Za sve vas koji ste našli da me u ovom trenutku kritizirate zbog mojih komentara za Kiću i iz solidarnosti prema Miroslavu, a ne znate činjenice. Između Kiće i upoznavanja Miroslava je prošlo 15 godina. Kićo i ja smo bili veoma mladi, iskreno smo se voljeli, ali utjecajem okolnosti nismo mogli ostati zajedno. Kićo se i oženio i rastao. Dok je bio u braku nismo bili u kontaktu. Kasnije smo se vidjeli i ponovo uspostavili prijateljsku vezu. Suprotno od Miroslava, Kićo je dobar čovjek i jedini koji me je u životu iskreno volio. Krivo mu je bilo što Devin sve te gadosti proživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin. U suprotnom Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže čitav svijet, maltretirajući rođeno dijete. S kime bi vi radije bili na nebu, Kićom ili Miroslavom?", napisala je tada Mirjana na svojem Facebooku.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sandra Perković - 2 Celebrity Sandra Perković odmara od sportskih krpica, u maloj bijeloj haljini sve je bacila u trans: "Bomba!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene