Mirjana Antonović stigla je na sud u Beogradu zbog Miroslava Ilića kojem pokušava dokazati da je upravo on otac njezina sina Devona.

Galerija Mirjana Antonović - 2 Mirjana Antonović - 4 Mirjana Antonović - 1 +7 Mirjana Antonović - 3

Mirjana Antonović, poznata i kao crna žena iz pjesme pokojnog pjevača Krunoslava Kiće Slabinca, stigla je iz SAD-a na sud u Beogradu gdje se održava ročište zbog utvrđivanja očinstva njezina sina Devona.

Naime, Mirjana već dugi niz godina vodi pravnu bitku i pokušava dokazati da je popularni pjevač narodne glazbe Miroslav Ilić otac njezina sina. Mirjana je ispred suda bila dobro raspoložena i nije skidala osmijeh lica, ali novinarima nije davala izjave jer je sudac koji radi na slučaju izrazio nezadovoljstvo što neki detalji izlaze u javnost.

S Mirjanom je u društvu bio i sin Devon koji je samo kratko izjavio kako nema komentara, prenosi srpski Blic.

"Nemam što komentriati. Što reći dalje?", izjavio je, a na njega se ipak nadovezala i majka, ali samo jednom rečenicom.

"Kako Devinu može biti kada dolazi ovdje suditi se s ocem i ostavljati svoje obaveze", pitala se Mirjana, a Miroslav Ilić na sudu se nije pojavio.

Javnost Mirjanu poznaje i kao fatalnu ženu kojoj je Kićo Slabinac napisao i otpjevao jednu od svojih najpoznatijih pjesama "Zbog jedne divne crne žene", a koju je upoznao dok je bio na jednoj od svojih turneja SAD-om.

Kićo nije odolio Mirjaninoj ljepoti i dojmu koji je ostavila na njega pa joj je stihove napisao u avionu, vraćajući se u Hrvatsku, a već dan nakon napisao je stihove. Mirjanino ime stoga je bilo često spominjano, a neki su ju čak na društvenim mrežama i kritizirali zbog odnosa s Kićom, no ona takvim dežurnim kritičarima nije ostala dužna i oglasila se nakon smrti dragog joj prijatelja.

"Za sve vas koji ste našli da me u ovom trenutku kritizirate zbog mojih komentara za Kiću i iz solidarnosti prema Miroslavu, a ne znate činjenice. Između Kiće i upoznavanja Miroslava je prošlo 15 godina. Kićo i ja smo bili veoma mladi, iskreno smo se voljeli, ali utjecajem okolnosti nismo mogli ostati zajedno. Kićo se i oženio i rastao. Dok je bio u braku nismo bili u kontaktu. Kasnije smo se videli i ponovo uspostavili prijateljsku vezu. Suprotno od Miroslava, Kićo je dobar čovjek i jedini koji me je u životu iskreno volio. Krivo mu je bilo što Devin sve te gadosti preživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin. U suprotnom Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže ćitav svijet, maltretirajući rođeno dete. S kime bi vi radije bili na nebu, Kićom ili Miroslavom?", napisala je tada Mirjana otkrivši detalje odnosa s Krunoslavom, ali i svojim bivšom partnerom Miroslavom Ilićem kome pokušava dokazati očinstvo nad njihovim sinom Devinom.

I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure Pierce Brosnan i Keely Shaye Pierce Brosnan Pierce Brosnan +20 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith

Bez grudnjaka ispod bijele prozirne majice krenula na sastanak, još jednom dokazala da se ne zamara što će drugi reći Chrissy Teigen Chrissy Teigen - 1 Chrissy Teigen - 2 +19 Chrissy Teigen - 3

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju