Puna emocija

Kićina divna crna žena oglasila se nakon njegove smrti i odgovorila na kritike dušebrižnika

Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Facebook 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Krunoslav Kićo Slabinac Krunoslav Kićo Slabinac +0 Krunoslav Kićo Slabinac Galerija

Mirjana Antonović oglasila se na drutštvenim mrežama nakon smrti Krunoslave Kiće Slabinca koji joj je posvetio pjesmu "Zbog jedne divne crne žene".

Tužna vijest o smrti našeg legendarnog glazbenika Krunoslava Kiće Slabinca mnoge je dovela do ruba suza, ali i do prisjećanja mnogih lijepih uspomena i pjesama koje nam je ostavio u naslijeđe.

Pogledaj i ovo Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Doputovala iz Amerike Kićina divna crna žena stigla u Beograd na sud, pokušava dokazati da je Miroslav Ilić otac njezina sina

Jedna od tih pjesama je i "Zbog jedne divne crne žene" koja je jedan od njegovih najvećih hitova, a koju je napisao i posvetio ljepotici imena Mirjana Antonović koju je upoznao dok je bio na jednoj od svojih turneja SAD-om.

Kićo nije odolio Mirjaninoj ljepoti i dojmu koji je ostavila na njega pa joj je stihove napisao u avionu, vraćajući se u Hrvatsku, a već dan nakon napisao je stihove.

Mirjanino ime stoga je bilo često spominjano, a neki su ju čak na društvenim mrežama i kritizirali zbog odnosa s Kićom, no ona takvim dežurnim kritičarima nije ostala dužna i oglasila se nakon smrti dragog joj prijatelja.

"Za sve vas koji ste našli da me u ovom trenutku kritizirate zbog mojih komentara za Kiću i iz solidarnosti prema Miroslavu, a ne znate činjenice. Između Kiće i upoznavanja Miroslava je prošlo 15 godina. Kićo i ja smo bili veoma mladi, iskreno smo se voljeli, ali utjecajem okolnosti nismo mogli ostati zajedno. Kićo se i oženio i rastao. Dok je bio u braku nismo bili u kontaktu. Kasnije smo se videli i ponovo uspostavili prijateljsku vezu. Suprotno od Miroslava, Kićo je dobar čovjek i jedini koji me je u životu iskreno volio. Krivo mu je bilo što Devin sve te gadosti preživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin. U suprotnom Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže ćitav svijet, maltretirajući rođeno dete. S kime bi vi radije bili na nebu, Kićom ili Miroslavom?", napisala je Mirjana otkrivši detalje odnosa s Krunoslavom, ali i svojim bivšom partnerom Miroslavom Ilićem kome pokušava dokazati očinstvo nad njihovim sinom Devinom.

🌹 Za sve vas koji ste nasli da me u ovom trenutku kritikujete zbog mojih komentara za Kicu i iz solidarnosti prema...

Objavljuje Mirjana AntonovicPetak, 13. studenoga 2020.

Mirjana je na svom profilu na facebooku Kići u čast podijelila i njegovu pjesmu "Otiš'o je s mirisima jutra".

"I naš Kićo je otišao s mirisima jutra", napisala je uz objavu.

Mirjana i Kićo posljednji su se put vidjeli i družili 2018. godine prilikom njezina posjeta Zagrebu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene