Wow!

Potpuna transformacija Lepe Brene ostala je u sjeni dekoltea koji baš upada u oči, a i seksi haljina koju je nosila sve je ostavila bez teksta!

Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena/Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lepa Brena Galerija

Lepa Brena pokazala je novi imidž na koncertu u Beogradu, gdje je zablistala u prozirnoj haljini.

Jedna od najpopularnijih i omiljenih pjevačica ovih prostora Lepa Brena i dalje ponosno nosi tu titulu, što je pokazala na posljednjem koncertu u jednom beogradskom noćnom klubu.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

Za koncert se tražila karta više, a 60-godišnja Brena je vjernu publiku oduševila seksepilnim izdanjem u crnoj prozirnoj haljini i mrežastim čarapama. Usto je pokazala i potpuno novi imidž nakon što je skratila svoju platinastu kosu i odrezala šiške. 

Prije povratka na posao pjevačica se pohvalila odmorom na luksuznoj jahti kojom je plovila Jadranom, dok su joj društvo pravili suprug Boba Živojinović i prijatelji.

"Vitamin sea. Kad more i suton bace svoje čini", napisala je tada u opisu fotografije na kojoj je pozirala u bijelom kupaćem kostimu s dubokim izrezom na leđima, pa dobila same komplimente.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) +17 Cindy Crawford (Foto: Instagram) Nekad i sad Zbog legendarne reklame za njom su uzdisale žene i muškarci, a sada je ponovila istu scenu i kao da se uopće nije promijenila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene