Postaje ozbiljno?

Nakon strastvenog ljetovanja u Italiji, pjevačica upoznala ljubavnicu s mamom

Tish Cyrus i Kaitlyn Carter (Foto: Profimedia) Tish Cyrus i Kaitlyn Carter (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tish Cyrus i Kaitlyn Carter (Foto: Profimedia) Tish i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Obitelj Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) +0 Brody Jenner i Kaitlyn Carter (Foto: Instagram) Galerija

Miley Cyrus i Liam Hemsworth zajedno su proveli 10 godina, a ona se sada ljubuje s Kaitlyn Carter.

Miley Cyrus posljednjih je tjedan dana glavna tema žutih stranica.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus (Foto: Instagram) teško razdoblje Poslije razvoda i prekida s curom pjevačica završila u bolnici, a uz nju je novi dečko

Na njih je došla zbog razvoda od holivudskog ljepotana Liama Hemswortha nakon svega 7 mjeseci braka. A svega nekoliko dana nakon vijesti o razvodu, pjevačica je otišla na odmor u Italiju u društvu nove djevojke, blogerice Kaitlyn Carter.

Plavokosa Kaitlyn nedavno se pak razvela od supruga Brodyja Jennera, također nakon kratkog braka, a Brody je najpoznatiji kao polubrat slavnih sestara Kardashian.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

Naime, njegov otac je Bruce Jenner, danas Caitlyn Jenner, a Brody je pokušao zarađivati na onome što ovoj obitelji najbolje ide - prodavanju intime, no nije uspio kao njegove polusestre.

Cure su uhvaćene u strastvenim poljupcima na luksuznoj jahti, dok su plovile uz talijansku obalu, no s povratkom u Los Angeles, nastavile su svoje druženje, pa se čini da se ne radi samo o ljetnoj avanturi.

Također, Miley je nedavno upoznala plavokosu djevojku sa svojom majkom Tish, a cure su viđene kako odlaze na ručak.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaitlynn Carter (@kaitlynn)

Za to vrijeme, Liam se povjerio prijateljima da se osjeća kao zadnja budala, jer je svojoj uskoro bivšoj supruzi slijepo vjerovao, a njegova obitelj jako je zabrinuta kako bi joj se mogao vratiti. Ipak, holivudski glumac pokazao je da je gospodin, pa je svojoj bivšoj javno poručio kako joj želi sve najbolje u životu.

Navodno Miley nije htjela djecu, već se posvetiti karijeri, a priča se i kako je pristala udati se zbog Liama kojemu su obiteljske vrijednosti na prvom mjestu. Tijekom braka imala je puno čudnih izjava, kao npr. da ju nikada nisu prestale seksualno uzbuđivati žene, no nitko tada nije pomislio da je par na klimavim nogama.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Stella Maxwell (Foto: AFP) Stella Maxwell (Foto: AFP) Stella Maxwell (Foto: AFP) Stella Maxwell (Foto: AFP) +5 Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Celebrity Ovu zanosnu plavušu zanimaju samo žene, a trenutno je u turbulentnoj vezi sa slavnom glumicom

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miočić udara Cormiera Miočić - Cormier Miočić udara Cormiera Miočić - Cormier +1 Nate Diaz kontrolira Pettisa (Foto: AFP) FIGHT! VIDEO: Stipe Miočić žestokim nokautom vratio pojas UFC prvaka i možda poslao Cormiera u povijest!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene