To samo ona može

Jedno od njezinih najšokantnijih izdanja: Poderana i polugola šetala mračnim ulicama, ali ima dobar razlog za to

Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) +0 Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Galerija

Miley Cyrus snimljena je neobičnom izdanju dok snima novi glazbeni spot s Duom Lipom.

Pjevačica i glumica Miley Cyrus šokirala je sve koji su je vidjeli u poprilično bizarnom izdanju, polugolu i prekrivenu krvlju, kakva je šetkarala u večernjim satima Brooklynom.

Pogledaj i ovo Draško Stanivuković simpatično ili? Zgodni banjalučki gradonačelnik zaplesao na poznati hit pa naišao na negativne komentare: ''Kakav cirkusant!''

No bila je to samo jedna od scena koje 27-godišnja Miley snima za svoj novi singl s Duom Lipom, a sudeći prema fotografijama čini se da djevojke pripremaju nešto posebno i možda dosad neviđeno. Pjevačica je na sebi nosila crni kožni korzet, grudnjak i poderane mrežaste čarape.

Miley je o suradnji s Duom Lipom progovorila za novozelandski podcast "Dom" i otkrila kako će osim nje, na novom albumu gostovati i Billy Idol.

Poslovnim se obavezama okrenula nakon što je prekinula ljubavnu vezu s Codyjem Simpsonom, koji joj je prvo bio jedan od najboljih prijatelja, a nakon što se razvela od glumca Liama Hemswortha s kojim je u braku bila devet mjeseci, a ostavila ga je navodno zbog blogerice Kaitlynn Carter.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene