Miley Cyrus snimljena je u izlasku s Codyjem Simpsonom.

Galerija


Slavna američka pjevačica i glumica, 26-godišnja Miley Cyrus u samo nekoliko mjeseci uspjela je okončati brak s glumcem Liamom Hemsworthom, ljetnu romansu s blogericom Kaitlynn Carter, izdržala je sama nekoliko tjedana, a sada, čini se, ponovno ljubi.

Vezani članci Miley Cyrus Problematična pjevačica sada je potpuno drugačija: Odrezala je dugu kosu i malo je onih kojima se to sviđa Miley Cyrus i Cody Simpson - 1 Varala je glumca za kojim žene uzdišu, a među ostalim i sa sadašnjim dečkom koji ju potiče na dobra djela

Naime, samo dva tjedna nakon što je prekinula vezu s Kaitlynn, Miley je navodno viđena kako u javnosti razmjenjuje brzinski poljubac s dugogodišnjim prijateljem, glazbenikom Codyjem Simpsonom.

Neimenovani je izvor za E!News potvrdio kako se dvojac ljubio u jednoj losanđeleskoj trgovini, nakon čega su zajedno otišli na ručak u restoran zdrave hrane, gdje su ih primijetili obožavatelji, pa su uskoro odlučili otići.

Cody je javnosti poznat i kao bivši dečko manekenke Gigi Hadid, a dok je Miley bila u kratkoj vezi s Patrickom Schwarzeneggerom, parovi su često izlazili učetvero.

"Miley je jedna od mojih najboljih prijateljica i pomaže mi puno. Otvorenog je uma i ja radim na tome postanem takav", izjavio je Cody za GQ Australia u jednom od intervjua prije nekoliko godina.

Dok je bivši suprug aristokrat javno tugovao za njom, ona je već bila u vezi s drugim milijarderom