Sama je bila 2 tjedna

Rastala se poslije 7 mjeseci braka, prekinula je vezu s ljubavnicom, a sad već ljubi starog prijatelja?

Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Cody Simpson (Foto: Instagram) Cody Simpson (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) +3 Miley Cyrus (Foto: Instagram) Galerija

Miley Cyrus snimljena je u izlasku s Codyjem Simpsonom.

Slavna američka pjevačica i glumica, 26-godišnja Miley Cyrus u samo nekoliko mjeseci uspjela je okončati brak s glumcem Liamom Hemsworthom, ljetnu romansu s blogericom Kaitlynn Carter, izdržala je sama nekoliko tjedana, a sada, čini se, ponovno ljubi.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Dječačka frizura Problematična pjevačica sada je potpuno drugačija: Odrezala je dugu kosu i malo je onih kojima se to sviđa

Naime, samo dva tjedna nakon što je prekinula vezu s Kaitlynn, Miley je navodno viđena kako u javnosti razmjenjuje brzinski poljubac s dugogodišnjim prijateljem, glazbenikom Codyjem Simpsonom.

Neimenovani je izvor za E!News potvrdio kako se dvojac ljubio u jednoj losanđeleskoj trgovini, nakon čega su zajedno otišli na ručak u restoran zdrave hrane, gdje su ih primijetili obožavatelji, pa su uskoro odlučili otići.

Cody je javnosti poznat i kao bivši dečko manekenke Gigi Hadid, a dok je Miley bila u kratkoj vezi s Patrickom Schwarzeneggerom, parovi su često izlazili učetvero.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cody Simpson (@codysimpson) on

"Miley je jedna od mojih najboljih prijateljica i pomaže mi puno. Otvorenog je uma i ja radim na tome postanem takav", izjavio je Cody za GQ Australia u jednom od intervjua prije nekoliko godina.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Profimedia) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Instagram) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: AFP) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: AFP) +4 Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: Getty) Celebrity Dok je bivši suprug aristokrat javno tugovao za njom, ona je već bila u vezi s drugim milijarderom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene