Neobično

Objavila video u minijaturnom bikiniju, ali pažnju je privuklo nešto sasvim drugo - neki se i zgražaju

Miley Cyrus i Cody Simspon (Foto: Screenshot) Miley Cyrus i Cody Simspon (Foto: Screenshot) screenshot 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Cody Simspon (Foto: Screenshot) Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) +0 Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Galerija

Miley Cyrus objavila snimku na kojoj pleše u minijaturnom bikiniju, no svi su čude njezinoj neobičnoj frizuri.

Pjevačica Miley Cyrus uživa u vezi s pjevačem Codyjem Simpsonom, a ovih je dana na društvenim mrežama pokazala koliko im je zajedno zabavno.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Voli i žene i muškarce Varala je glumca za kojim žene uzdišu, a među ostalim i sa sadašnjim dečkom koji ju potiče na dobra djela

Golupčići zajedno provode karantenu zbog pandemije koronavirusa i trenutno nisu posvećeni poslovnim obavezama pa vrijeme krate i na popularnoj aplikaciji Tik Tok gdje objavljuju videe.

U jednoom od posljednjih su zaplesali u razgolićenim izdanjima, on samo u kratkim hlačama, a ona u minijaturnom bikiniju pa su pritom pokazali i svoje dobre linije. Međutim, ono što je njihovim obožavateljima zapravo najviše privuklo pažnju je njezina neobična frizura, za koju nisu svi sigurni da joj najbolje pristaje. Riječ je o takozvanoj mullet frizuru koja spada među najomraženije, a povezana je uz osamdesete godine i rock scenu. Za Mileyinu promjenu su zaslužne njezina majka Tish Cyrus i njena prijateljica, frizerka Sally Hershberger koja sređuje brojne zvijezde.

Par će ove jeseni proslaviti prvu godišnjicu veze, a Cody je prvi muškarac kojeg Miley ljubi nakon razvoda od glumca Liama Hemswortha koji je šokirao javnost. Miley ga je bila ostavila zbog blogerice Kaitlynn Carter, no pravu je sreću sada očito pronašla s Codyjem s kojim ju je prije ljubavne veze povezivalo dugogodišnje prijateljstvo. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene