što joj je to trebalo?

Prekinula s dečkom, ali ne tuguje nego privlači pažnju snimkom: Otkrila detalje iz svoje seksualne prošlosti

Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) +0 Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Galerija

Miley Cyrus prekinula je s Codyjem Simpsonom s kojim je varala bivšeg muža Liama Hemswortha, a sad tvrdi da je s njim izgubila nevinost.

Pjevačica Miley Cyrus (27) prekinula je vezu s glazbenikom Codyjem Simpsonom (23), piše TMZ

Pogledaj i ovo Miley Cyrus jeste li i vi primijetili? Evo zašto se već danima ne prestaje pričati o jednom dijelu tijela Miley Cyrus, a stručnjaci su sada otkrili i njezinu tajnu!

Par se navodno razišao ovih posljednjih tjedana, a nije poznat razlog. Cyrus i Simpson su započeli vezu 2019. kada se Miley razvela od glumca Liama Hemswortha (30). 

Često su dijelili zajedničke fotografije na Instagramu i zbog pandemije koronavirusa posjećivali su zdravstvene djelatnike te im donirali obroke kako bi lakše odrađivali svoje duge smjene. Iako joj na ljubavnom planu ne ide, Miley je viđena dobro raspoložena u četvrtak kako posjećuje prijatelja u Los Angelesu. 

Istog dana je pjevačica iznenadila javnost najnovijom epizodom svog podcasta. Video je bio bez ikakvog konteksta, no na kraju je otkrila nešto privatno. 

"Nisam išla do kraja s tipom do 16. godine, ali završila sam udavši se za njega", rekla je Miley. Iz njenih riječi je očito da se radilo o Liamu kojeg je upoznala 2008. na snimanju filma prema romanu Nicolasa Sparksa "The Last Song", a te iste godine 23. studenog je pjevačica proslavila 16. rođendan. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did it work? #midnightsky

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Zaručili su se 2012. i prekinuli 2013., pa se pomirili dvije godine kasnije i na kraju vjenčali u prosincu 2018. No njihov je brak trajao manje od godinu dana jer su se razišli već u kolovozu 2019. 

Razlog za to su, prema pisanju američkih medija, bile Mileyine afere. Varala je Liama koji se često nalazi na listama najseksepilnijih muškaraca na svijetu. Prema pisanju medija, pjevačica ga je varala i sa ženama i s muškarcima, među kojima je bio i Simpson.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene