Dječačka frizura

Problematična pjevačica sada je potpuno drugačija: Odrezala je dugu kosu i malo je onih kojima se to sviđa

Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) +0 Miley Cyrus, Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Galerija

Miley Cyrus je prvi put viđena s novom frizurom dok je s dečko Codyjem Simpsonom išla po kavu za van. Dio obožavatelja je oduševljen promjenom za koju je zaslužna njena majka, no neki su zgroženi.

Pjevačica Miley Cyrus (27) odlučila je napraviti drastičnu promjenu frizure, a za sve su krive njezina majka i njena prijateljica, frizerka.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Voli i žene i muškarce Varala je glumca za kojim žene uzdišu, a među ostalim i sa sadašnjim dečkom koji ju potiče na dobra djela

Miley je prvi put pokazala novu frizuru u četvrtak dok je išla s dečkom Codyjem Simpsonom (23) po kavu za van. Par je viđen u kalifornijskom gradu Calabasasu, a njezina transformacija je iznenadila javnost. 

Naime, odlučila se za mullet frizuru koja spada među najomraženije, a povezana je uz osamdesete godine i rock scenu. Za Mileyinu promjenu su zaslužne njezina majka Tish Cyrus i njena prijateljica, frizerka Sally Hershberger koja sređuje brojne zvijezde. 

Pjevačica je odabrala drugačiju verziju frizure koja je kraća od one originalne, a samim time je i jedinstvenija. Inače, šišala ju je majka zbog propisa karantene, a frizerka Sally se pohvalila na Instagramu rekavši da je dobro istrenirala Tish. 

"Miley je htjela biti više punk, htjela je nešto opasnije”, istaknula je Sally za američke medije. Usto je objavila fotografiju Mileyine frizure. "Dobro sam istrenirala Tish", napisala je frizerka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I trained Tish well!;)✂️@tishcyrus @mileycyrus #virtualhaircut lol

A post shared by Sally Hershberger (@sallyhershberger) on

Neki su obožavatelji pohvalili njezinu transformaciju. "Ti si punk-rock ikona", "Preslatko", "Legendarno", "Tako slatko. Sviđa mi se", "Zabavno", "Predivna", "Woow", napisali su. 

Ipak, dio obožavatelja je poveo raspravu na Twitteru o novom izgledu pjevačice istaknuvši da joj to zaista nije trebalo. "Ne razumijem zašto bi itko ovo napravio? Miley, zašto si ovo napravila svojoj kosi?", "Volim je više od svog života, ali zašto je to učinila?", "Ovo je grozno. Nije joj trebala ta užasna frizura", "Katastrofa", napisali su. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Serena Williams Fotosop (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Ashley Graham Fotosop (Foto: Profimedia, Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) +7 Ashley Graham (Foto: Profimedia) Celebrity Nesavršenosti ovih ljepotica fotošop u stvarnosti ne može sakriti, ali kad se opuste, potpuno zaborave na svoje male mane

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene