Miley Cyrus je prvi put viđena s novom frizurom dok je s dečko Codyjem Simpsonom išla po kavu za van. Dio obožavatelja je oduševljen promjenom za koju je zaslužna njena majka, no neki su zgroženi.

Galerija


Pjevačica Miley Cyrus (27) odlučila je napraviti drastičnu promjenu frizure, a za sve su krive njezina majka i njena prijateljica, frizerka.

Vezani članci Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Ludo ga je voljela 10 godina, tražila razvod nakon 7 mjeseci, a sad se javno šali na račun toga Miley Cyrus i Cody Simspon (Foto: Screenshot) Pjevačica objavila bizarnu snimku na kojoj polugola razmjenjuje poljupce s mlađahnim dečkom

Miley je prvi put pokazala novu frizuru u četvrtak dok je išla s dečkom Codyjem Simpsonom (23) po kavu za van. Par je viđen u kalifornijskom gradu Calabasasu, a njezina transformacija je iznenadila javnost. 

Naime, odlučila se za mullet frizuru koja spada među najomraženije, a povezana je uz osamdesete godine i rock scenu. Za Mileyinu promjenu su zaslužne njezina majka Tish Cyrus i njena prijateljica, frizerka Sally Hershberger koja sređuje brojne zvijezde. 

Pjevačica je odabrala drugačiju verziju frizure koja je kraća od one originalne, a samim time je i jedinstvenija. Inače, šišala ju je majka zbog propisa karantene, a frizerka Sally se pohvalila na Instagramu rekavši da je dobro istrenirala Tish. 

"Miley je htjela biti više punk, htjela je nešto opasnije”, istaknula je Sally za američke medije. Usto je objavila fotografiju Mileyine frizure. "Dobro sam istrenirala Tish", napisala je frizerka. 

Neki su obožavatelji pohvalili njezinu transformaciju. "Ti si punk-rock ikona", "Preslatko", "Legendarno", "Tako slatko. Sviđa mi se", "Zabavno", "Predivna", "Woow", napisali su. 

Ipak, dio obožavatelja je poveo raspravu na Twitteru o novom izgledu pjevačice istaknuvši da joj to zaista nije trebalo. "Ne razumijem zašto bi itko ovo napravio? Miley, zašto si ovo napravila svojoj kosi?", "Volim je više od svog života, ali zašto je to učinila?", "Ovo je grozno. Nije joj trebala ta užasna frizura", "Katastrofa", napisali su. 

Nesavršenosti ovih ljepotica fotošop u stvarnosti ne može sakriti, ali kad se opuste, potpuno zaborave na svoje male mane