vikala je na njega

Doznalo se zašto je Michelle Obama bila ljuta na Baracka na Bidenovoj inauguraciji, razlog je pomalo i očekivan

Michele Obama (Foto: Dnevnik.hr) Michele Obama (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Michele Obama (Foto: Dnevnik.hr) Michelle Obama (Foto: Instagram) Michelle Obama (Foto: Instagram) Michelle Obama (Foto: AFP) Sasha Obama (Foto: Getty) Obitelj Obama (Foto: AFP) Obitelj Obama (Foto: AFP) Lady Gaga, Michelle Obama, Jennifer Lopez (Foto: Getty) Michelle Obama (Foto: AFP) Michelle Obama (Foto: AFP) +1 Michelle Obama (Foto: AFP) Galerija

Barack Obama svojim je ponašanjem na inauguraciji novog američkog predsjednika Joea Bidena razljutio suprugu Michelle.

Bivši predsjednik SAD-a Barack Obama (59) proteklog je tjedna sa suprugom Michelle (57) prisustvovao svečanoj inauguraciji novoizabranog američkog predsjednika Joea Bidena.

Pogledaj i ovo Michelle Obama (Foto: Instagram) Fanovi oduševljeni! Jedna od omiljenih prvih dama u povijesti napokon pokazala prirodnu boju kose!

Bračni par Obama po običaju je privukao veliku pozornost javnosti, a s pozornice ih je uočila i Lady Gaga, koja se nakon izvođenja himne otišla pozdraviti s njima te je i pohvalila da izgledaju sjajno.

No iako su se cijelo vrijeme smješkali kamerama, sada se doznalo da je Barack svoju suprugu naljutio ponašanjem na inauguraciji, pa je u jednom trenutku počela i vikati na njega.

Nepoznate detalje s inauguracije otkrila je mlada pjesnikinja Amanda Gorman (22), koja se svojim govorom na svečanosti upisala u povijest kao najmlađa pjesnikinja koja je ikad nastupila na predsjedničkoj inauguraciji, a postala je i veliki hit na društvenim mrežama.

"Michelle je sjedila blizu mene i čula sam kako neprestano viče na Baracka da prestane grliti ljude", ispričala je pjesnikinja u talk showu Ellen. Bivšu prvu damu uzrujalo je njegovo kršenje epidemioloških mjera zbog pandemije koronavirusa, no Amanda je otkrila da ih je kasnije Michelle prekršila i sama.

"Kada sam završila svoj govor, odgurnula je supruga i pružila mi najveći i najtopliji zagrljaj", prisjetila se mlada pjesnikinja, koja je Michelle već imala priliku upoznati i prije inauguracije, no toga se nerado prisjeća.

"Kad god se ponovno susretnemo, nadam se da će zaboraviti da me upoznala jer želim drugu priliku. Želim to napraviti kako treba. No ona me se uvijek sjeti i uvijek je sjajna prama meni", ispričala je Amanda. Nije otkrila zašto se srami njihova prvog susreta, ali je zato priznala da je nakon inauguracije poželjela i sama se jednog dana kandidirati za predsjednicu SAD-a.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Celebrity Milijuni lajkova za najnoviju fotografiju Jennifer Aniston, svi su primijetili malu promjenu na koju se odvažila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene