kakva ljepotica!

Od preslatke djevojčice do zanosne plavuše: Mia Negovetić s novom frizurom izgleda kao Merlinka!

Mia Negovetić i njezin partner - 1 Mia Negovetić i njezin partner - 1 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i njezin partner - 1 Mia Negovetić +0 Mia Negovetić i njezin partner - 2 Galerija

Mia Negovetić javnost je upoznala kao preslatku i talentiranu djevojčicu, a s vremenom je odrasla u pravu ljepoticu.

Pjevačicu Miju Negovetić mnogi još pamte po predivnoj izvedbi himne 2015. godine na mimohodu povodom obilježavanja obljetnice "Oluje", kada je bila još djevojčica.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

No Mia sada već ima u 18 godina i odrasla je u pravu ljepoticu, a sada se pohvalila i novim, zavodljivim imidžem.

U Storyjima na Instagramu objavila je fotografije na kojima je otkrila da je postala platinasta plavuša, a za fotkanje je napravila lokne u stilu Marilyn Monroe.

Mlada pjevačica u posljednje vrijeme sve više plijeni pažnju izgledom, a na ovogodišnjem Porinu se prvi put u javnosti pojavila u pratnji dečka.

"Drago mi je što je tu i što me podržava, kao i moji roditelji, kao i moja obitelj", rekla je tada pred kamerama IN magazina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mia Negovetic (@mia.negovetic)

Za IN magazin je komentirala i kako reagira na to kada je ne prepoznaju otkako je odrasla.

"Nasmijem se kad me kao ne skuže jer sam sad odjednom neka velika cura, ali, eto, rastem i ja s vremenom", zaključila je Mia.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Angela Merkel (Foto: AFP) +0 Angela Merkel (Foto: Dnevnik.hr) Zanimljivosti Fotografije Angele Merkel kakve nismo viđali često, u slobodno vrijeme voljela je biti na plaži i planinariti s mužem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene