Mia Negovetić s tek 18 godina ima zavidnu karijeru iza sebe, a osim glasom, posljednjih mjeseci pažnju plijeni i stasom.

Galerija


Našu mladu pjevačicu Miju Negovetić mnogi još pamte po nezaboravnoj izvedbi himne 2015. godine na mimohodu povodom obilježavanja obljetnice "Oluje", a danas kada ima 18 godina osim glasom pažnju plijeni i stasom.

Vezani članci Mia Negovetić Prije 6 godina izvela je himnu za pamćenje, ali danas ju nije lako prepoznati, pogotovo u ultrakratkim haljinama koje obožava Mia Negovetić - 18 Njezina izvedba hrvatske himne od prije 6 godina još se pamti, a zanimljivo je vidjeti koliko se od tada promijenila!

Mia je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u kratkom topu istaknula svoju vitku liniju, a pokazala je i tetovažu koju ima na lijevoj strani struka. "Kraljica hrvatske glazbene scene", "Prelijepa", "Ono jedno wow", "Ljepotica", samo su neki od komentara njezinih oduševljenih pratitelja.

Mia je u veljači ove godine pokušala izboriti odlazak na ovogodišnji Eurosong u Rotterdamu s pjesmom "She's Like a Dream", a iako joj to nije uspjelo, Riječanka je završila na visokom trećem mjestu, što je bila još jedna potvrda njezina velikog glazbenog talenta i blistave glazbene budućnosti.

Upravo s pjesmom "She's Like a Dream" nastupila je na ovogodišnjoj dodjeli Porina, na kojoj se pojavila u ultrakratkoj haljinici sa šljokicama. Bila je u društvu svog dečka, a za In Magazin je komentirala kako reagira na to kada je ne prepoznaju zbog promjene izgleda. ''Nasmijem se kad me kao ne skuže jer sam sad odjednom neka velika cura, ali, eto, rastem i ja s vremenom'', našalila se, a tijekom večeri podrška joj je bio dečko s kojim se prvi put pojavila u javnosti. 'Drago mi je da je tu i da me podržava, kao i moji roditelji, kao i moja obitelj'', rekla je onda.

Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

Pogledajte kako zgodne Srpkinje koje su oduševile na Eurosongu uživaju na egzotičnoj lokaciji, fotke su bombastične!