Meghan Markle u novom isječku intervjua koji je dala Oprah tvrdi da nije smjela donositi vlastite odluke dok je bila dio kraljevske obitelji.

Galerija


Meghan Markle kaže da biti članom kraljevske obitelji "nije bilo onako kako ljudi zamišljaju" te se danas osjeća slobodna jer "može govoriti u svoje ime", prenosi u petak BBC izvatke iz intervjua koji će biti objavljen u nedjelju.

Vezani članci Princ William i princ Harry Zna se kada će se i gdje Harry i William susresti nakon što se nisu vidjeli godinu dana, jedna je osoba zadužena da pazi njih Princ Harry - 2 Tužba protiv princa Harryja koja spada u rubriku vjerovali ili ne, u moru bizarnih priča ovo je zbilja nešto nevjerojatno

U isječku intervjua koji je dala Oprah Winfrey, Meghan je objasnila zašto je odlučila izaći u javnost baš sad.

"Svi donosimo vlastite odluke, ali tada to nisam mogla. O tome nisam odlučivala ja", rekla je Meghan.

U snimci koja je procurila Meghan je otkrila da Oprah nije smjela dati intervju dok je bila članica kraljevske obitelji, a voditeljica se prisjetila i kako ju je pristojno odbila.

Dodala je da je "doista oslobađajuće" što sada može "govoriti u svoje ime".

Dijelovi intervjua objavljeni su u trenutku kada Buckinghamska palača istražuje navode da je vojvotkinja maltretirala svoje osoblje.

Prvi ih je objavio list The Times i to nakon što je snimljen razgovor s Oprah. Meghan je optužbe nazvala "najnovijim napadom na sebe".

Razgovor s Oprah, koji će u nedjelju objaviti televizija CBS, a u ponedjeljak navečer britanska televizija ITV, trebao bi otkriti pojedinosti o životu Megan i Harryja kao članova kraljevske obitelji prije nego što su se toga odrekli i preselili u SAD.

Princ Harry je nedavno rekao da se odrekao kraljevskih dužnosti kako bi sebe i svoju obitelj zaštitio od "toksične" situacije koju su proizveli britanski mediji i koja je "uništavala moje mentalno zdravlje".

Pravo na prikazivanje intervjua otkupile su televizije u više od 17 zemalja. Oprah je najavila da će biti "šokantan" i "bez suzdržavanja".

Istovremeno, sud u Londonu odlučio je u petak da britanski list The Mail u nedjelju mora objaviti naslovnicu na kojoj piše da je Meghan protiv njega dobila spor.

Sudac Mark Warby je prošli mjesec presudio da je tabloid narušio njezinu privatnost i prekršio njezina autorska prava kada je objavio dijelove Meghanina pisma ocu Thomasu Markleu.

Kao kaznu Warby je odredio da list mora na naslovnici objaviti naslov, a na stranicama priopćenje o ishodu postupka.

(Hina)

Tuga na Mirogoju: Zrinka se nije odvajala od Nike, od Cice Kranjčara oprostili su se nogometaši, glumci, manekenke...

Nives se pohvalila novom frizurom, no zbog seksi bodija u kojem je pozirala svi su gledali u nešto drugo