Ovo je ozbiljno!

Otkriveno koga Meghan Markle smatra odgovornima za plasiranje laži o njoj i Harryju, optužuje čak tri bliske osobe?

Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Galerija

Meghan Markle vjeruje da je otkrila glavne krivce koji šire laži o njoj i princu Harryju.

Meghan Markle krivi vojvotkinju Kate Middleton, vojvotkinju Camillu Bowles i princa Charlesa kao glavne i odgovorne za puštanje priča i laži o njoj i princu Harryju u medije, dok je još bila pripadnica kraljevske obitelji, izjavio je njima blizak izvor.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Na sve misli Kate Middleton prekršila je kraljevsku tradiciju, odvažila se na to jer je njezina životna situacija ipak drukčija nego ranije

Meghan i Harry navodno su cijelo vrijeme osjećali negativnu energiju od priča koje su se širile o njima, a ti su detalji procurili u javnost nakon što je Meghan optužena da je zlostavljala i potjerala dva člana osoblja, a trećem narušila samopouzdanje svojim groznim ponašanjem.

Meghan je žestoko negirala te tvrdnje, inizistirajući na tvrdnji da ih Buckinghamska palača iskorištava za plasiranje laži. Oni su pak objavili kako će pokrenuti istragu o optužbama i smatraju ih vrlo zabrinjavajućima. Navodno je već oformljena skupina od najmanje deset kraljevskih pomoćnika koji su ponosni što mogu pomoći u istrazi palače.

"Skupina ljudi čeka u redu da bi se uključili u istragu. Predugo su o tome šutjeli i imaju o čemu pričati", izjavio je izvor za The Mirror.

Anonimni izvor tvrdi kako nikakve informacije nisu dolazile od tamo i da palača nije trgovala dezinformacijama niti vodila bilo kakvu kampanju uoči intervjua. No, Meghan i Harry su navodno bili uvjereni da su Kate, Camilla i Charles glavni krivci svih negativnih priča koje su u njima u medijima objavljene.

Jedna od tih priča uključivala je incident kada je Harry vikao na kraljičinu pomoćnicu Angelu Kelly zbog Meghanine tijare, a kasnije je izvješteno kako je došlo do nesporazuma. Anonimni izvor tvrdi i da su muškarci u sivim odijelima bili opsjednuti njihovim uništenjem.

Intervju Harryja i Meghan s OprahWinfrey u SAD-u će biti emitiran u nedjelju 7. ožujka, a svi jedva čekaju da čuju šokantne detalje koji će biti otkriveni i nakon kojih, čini se, više ništa neće biti isto. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) +0 Zrinka Cvitešić (Foto: Getty Images) Celebrity Zrinka Cvitešić oglasila se prvi put nakon smrti Zlatka Kranjčara, njezina je objava mnoge dirnula: "Od sveg vam srca fala"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene