Svi ovo čekaju!

Cure detalji najiščekivanijeg intervjua: Prikazan dio u kojem Meghan iznosi nove optužbe protiv kraljevske obitelji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry dali su intervju voditeljici Opri Winfrey, a već danima cure izjave koje i same dovoljno otkrivaju. Intervju bi se trebao emitirati 7. ožujka.

Meghan Markle optužila je britansku kraljevsku obitelj da je širila laži o njoj i princu Harryju te je u intervjuu objasnila slavnoj voditeljici Opri Winfrey zbog čega su odlučili o svemu progovoriti. CBS je objavio još jedan isječak iz intervjua koji iščekuje cijeli svijet, a koji će se emitirati ovoga vikenda.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

"Ne znam kako mogu očekivati da ćemo samo šutjeti nakon ovoliko vremena ako još postoje ljudi u kraljevskoj obitelji koji aktivno šire laži o nama", rekla je Meghan voditeljici na pitanje što misli kako će Buckinghamska palača reagirati na intervju. Meghan je dodala kako postoji rizik da ona i Harry izgube dosta, ali ni približno onoliko koliko su već izgubili.

Inače, Buckinghamska palača reagirala je na optužbe da je Meghan Markle zlostavljala svoju poslugu dok je još bila dio kraljevske obitelji, koje je za Times iznio stariji član osoblja Kensingtonske palače Jason Knauf. "Vrlo smo zabrinuti. Naš tim za ljudske resurse istražit će okolnosti opisane u ovom članku", priopćili su iz Buckinghamske palače u srijedu.

Intervju u trajanju od 90 minuta s Meghan i Harryjem trebao bi biti emitiran 7. ožujka. Već su dosad procurili neki detalji koji sami puno otkrivaju. Objavljeno je još neki dan kako Harry govori da će se povijest ponoviti te je priznao da je napuštanje kraljevske obitelji za njega bilo nevjerojatno teško.

No na Oprino pitanje kako se snašla na dvoru, Meghan je otkrila da je kraljevski život za nju bio neizdrživ, nakon čega ju je pitala je li ona sama o tome šutjela ili je bila primorana šutjeti. U drugom dijelu najave Harry priznaje da mu je laknulo jer ima Meghan uz sebe te da ne može zamisliti kroz što je sve njegova majka sama morala prolaziti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene