nije joj prvi put

Pokušava naljutiti kraljicu? Meghan Markle posljednjim potezom prekršila strogo pravilo kraljevske obitelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle tijekom govora je pozvala stanovnike SAD-a da izađu na izbore, unatoč stogom pravilu britanske kraljevske obitelji o nemiješanju u politiku.

Supruga britanskog princa Harryja, bivša glumica Meghan Markle, prekršila je važno pravilo britanske kraljevske obitelji svojim posljednjim potezom. Naime, Meghan je pozvala na promjene na predstojećim predsjedničkim izborima u SAD-u, unatoč činjenici što se članovi kraljevske obitelji već desetljećima ne miješaju u politiku.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Meghan se tako oglasila i rekla svoje mišljenje tijekom virtualnog okupljanja koje su zbog povećanja odaziva za izbore organizirali bivša američka prva dama Michelle Obama i glumac Tom Hanks, prenosi NDTV.

"Svi smo svjesni toga koji je ulog ove godine. Ja to znam i mislim da i svi vi to znate. Mobilizirani ste i puni energije za promjene koje svi trebamo i zaslužujemo. Glasamo kako bismo odali priznanje onima prije nas te da zaštitimo one koji će doći nakon nas - jer to je ono što čini zajednicu te zbog čega su izbori toliko važni", rekla je Meghan. Nije posebno spomenula američkog predsjednika Donalda Trumpa, koji će se na izborima 3. studenog ove godine suočiti s Joeom Bidenom.

Podsjetimo, Meghan Markle i princ Harry šokirali su sve kada su početkom ove godine objavili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti. Preselili su se u njezin rodni Los Angeles, gdje žive sa svojim sinom, princem Archiejem.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dua Lipa Celebrity Utegnula se u uski korzet i jedva održala obline na mjestu, a dečko nije prestajao zuriti u dekolte

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene