I Meghan Markle, buduća članica kraljevske obitelji, potvrdila je kako na njezino vjenčanje s princem Harryjem neće doći njezin otac.

Galerija


Meghan Markle oglasila se u četvrtak i obavijestila javnost kako njezin otac neće biti na njezinu vjenčanju s princem Harryjem u subotu, javlja BBC.

U priopćenju je poručila kako joj je oduvijek stalo do njezina oca i kako se nada da će dobiti prostor koji mu je potreban da se fokusira na zdravlje.

Podsjetimo, njezin otac Thomas Markle već je ranije najavio kako neće doći na vjenčanje zbog zdravstvenih razloga jer je prošli tjedan pretrpio srčani udar. Osim toga, odlučio je da ne želi kraljevsku obitelj dovoditi u neugodnu situaciju s obzirom na lažne paparazzo fotografije koje je snimio u dogovoru s fotografom.

Sada je njegov nedolazak potvrdila i sama Meghan, koja na vjenčanju neće imati kumu, dok će Harryju kum biti brat William. Još uvijek se ne zna ni tko će Meghan dopratiti do oltara s obzirom na to da njezin otac ne dolazi.

Inače, pripreme za kraljevsko vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja u samom su finišuZa događaj godine veliki je interes, pa tako najveći obožavatelji kraljevske obitelji, ali i brojni mediji već zauzimaju strateške pozicije ispred dvorca.

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić.

Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavat će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.