Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja najiščekivaniji je događaj godine, a okupljanje obožavatelja i medija oko dvorca Windsor gdje će se održati svečanost već je počelo. Sam događaj možete pratiti uživo u Specijalu Nove TV i portalu DNEVNIK.hr u subotu od 11.30 sati.

Galerija


Pripreme za kraljevsko vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja koje će se održati 19. svibnja točno u podne u dvorcu Windsor u samom su finišu. Za događaj godine veliki je interes, pa tako najveći obožavatelji kraljevske obitelji, ali i brojni mediji već zauzimaju strateške pozicije ispred dvorca. 

Sve se odvija pod velikim osiguranjem sigurnosnih službi koje se moraju pobrinuti da sve protekne u najboljem redu, bez eventualnih incidenata. Osiguranje će zaista biti najskuplje i najvažnije. Na njega će se potrošiti oko 30 milijuna funti.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Prisjetili smo se kako je izgledalo kraljevsko vjenčanje Meghan i Harryja, pogledajte fotografije koje su obišle svijet Meghan Markle Meghan Markle dobila prvu ulogu, ovo je malo tko očekivao, a dio javnosti je bijesan: "Začepite uši"

Ovaj događaj hrvatski gledatelji moći će pratiti uživo u Specijalnom programu Nove TV te na portalu DNEVNIK.hr.

Vjenčanje 36-godišnje Meghan i 33-godišnjeg Harryja održati će se u kapeli St. George, u dvorcu Windsor. Svečana ceremonija započeti će 19. svibnja u podne, a par će vjenčati nadbiskup Canterburyja Justin Welby. Sat kasnije par će se provesti u kočiji ulicama gradića.

"Princ Harry i gospođica Markle raduju se kratkoj vožnji gradom. Nadaju se da će na taj način izraziti zahvalnost svima onima koji će se okupiti u Windsoru da bi uživali u ozračju toga posebnog dana", stoji u priopćenju Harryjeva ureda Kensingonske palače.

Meghan neće imati kumu, a Harryju će kum biti brat William. Još uvijek je nepoznato tko će buduću članicu kraljevske obitelji dopratiti do oltara s obzirom da je njezin otac završio na operaciji i najavio da neće moći doći na vjenčanje.

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP)
Fanovi ispred dvorca Windsor (Foto: AFP) Foto: Afp

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić.

Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavat će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.