Teško se nose sa svime

Reakcije na vijest koja je uzdrmala pripreme za kraljevsko vjenčanje: ''Meghan je očajna, princ Harry krivi sebe''

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Thomas Markle, otac Meghan Markle, odustao je od dolaska na kraljevsko vjenčanje u subotu. Princ Harry i Meghan Markle nisu u najboljem stanju i nadaju se da će se Thomas predomisliti.

Vijest da Thomas Markle, otac Meghan Markle, svoju kćer neće voditi do oltara u subotu kada se bivša glumica bude udavala za princa Harryja uzdrmala je mirne pripreme za najvažniji događaj u kraljevskoj obitelji ove godine.

Pogledaj i ovo Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kriva je pčela Nije se mogla suzdržati: Meghan prasnula u smijeh jer je Harry bio prisiljen prekinuti svečani govor posvećen ocu

Thomas je tako odlučio zbog zdravlja jer, izjavio je za portal TMZ, prošli je tjedan pretrpio srčani udar, ali i zbog skandala s fotografijama koje je snimio u dogovoru s fotografom. Izjavio je da svoju kćer želi zaštiti od daljnjih neugodnosti. Informaciju da njezin otac neće biti uz nju na dan njezina vjenčanja Meghan nije dobro primila.

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

''To nije ono što ona želi, želi da njezin otac bude pored nje'', tvrde prijatelji nekadašnje zvijezde serije ''The Suits''.

Za cijelu situaciju princ Harry krivi sebe.

''Očajan je. Osjeća se kao da je cijelu ovu situaciju on uzrokovao. Sada je u situaciji kada smatra da svatko tko se poveže s njim mora platiti neku cijenu za to. Trudi se nekako Meghan zaštiti od svega ovoga, teško mu je nositi se sa svime što ih je dočekalo'', govori izvor.

Glasnogovornik kraljevske obitelji poručio je da je ovo jako emotivan trenutak za Meghan te je sve zamolio za razumijevanje i poštovanje koje joj je potrebno u ovoj situaciji.

Za to vrijeme njezin otac tvdi da na snimanje namještenih fotografija nije pristao radi novca, već je samo želio popraviti prethodnu sliku o sebi zbog fotografija na kojima je djelovao, kako je sam rekao, loše.

Otkako je donio ovu odluku, nije se čuo sa kćeri, a srca Harryja i Meghan slomljena su te se i dalje nadaju da će se Thomas predomisliti. On pak kaže da ju do oltara može dovesti i majka.

Kako će cijela situacija završiti i što o svemu misle ostali članovi kraljevske obitelji, još nije poznato.

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić.

Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavati će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene