Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na desetodnevnoj su turneji Afrikom, a tom je prilikom Meghan zabljesnula u dosad neviđeno seksi izdanju.

Galerija


Ova je godina puna novih životnih izazova za princa Harryja i Meghan Markle. Mladi kraljevski par nedavno je dočekao rođenje sina Archieja, a sada su se prvi put kao tročlana obitelj uputili na kraljevsku turneju. Par je upravo započeo svoj desetodnevni obilazak Afrike, a sljedećih će dana boraviti u Cape Townu. 

Vezani članci Princ Harry, Mrghan Markle (Foto: Pixsell) Objavljena prva snimka šarmera Archieja: Najslađi član kraljevske obitelji pozirao za kamere! Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghanina dirljiva posveta princezi Diani: Jednim je potezom prizvala davno minula vremena

Archie je prepušten na brigu dadilji, a ponosni mama i tata već su započeli sa svojim kraljevskim obvezama pa su se tako susreli s vidno oduševljenim građanima. 

Kao i obično, i u ovoj prilici najviše je pozornosti plijenila lijepa Meghan, koja je za svoju prvu dužnost na turneji odjenula jednostavnu haljinu na preklop te otkrila vjerojatno najdublji kraljevski dekolte u povijesti. Vojvotkinja je time prekršila još jedno pravilo o pristojnom odijevanju, a slike njezinih bujih grudi obišle su svijet. 

Britanski mediji već su špekulirali da bi se mlada obitelj mogla u nekom trenutku preseliti u Afriku, kontinent za koji je poznato da je posebno prirastao srcu Harryju i Megan. Nedugo nakon što su se upoznali Harry je odveo Meghan u Bocvanu, što je bilo njihovo prvo ljubavno putovanje. 

Estradna kraljica nekad je izgledala potpuno drukčije, a mi smo se prisjetili svih njezinih transformacija