Meghan Markle, princ Harry i sin Archie uputili su se na desetodnevnu avanturu.

Galerija


Britanski princ Harry, njegova supruga Meghan Markle i četveromjesečni sin Archie započeli su desetodnevnu turneju po Africi na koju Harry kreće stopama svoje preminule majke, princeze Diane.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Tri generacije, jedna fotka, beskrajna ljubav: Meghan i Harry oduševili dosad neviđenom slikom sina Meghan Markle (Foto: Getty Images) Radost i veselje Sussexovih: Mama Meghan otkrila detalje iz života malenog Archiea koji otapaju srce

"Afrika je dio svijeta koji mi je u proteklih 20 godina bio drugi dom", napisao je Harry na Instagramu nekoliko tjedana uoči puta.

Turneja, koja počinje u Južnoafričkoj Republici, prvo je zajedničko službeno putovanje mlade obitelji.

U tri dana koja će provesti u Cape Townu, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa posjetit će društvene i projekte zaštite okoliša te se susresti s umirovljenim nadbiskupom Desmondom Tutuom, poznatim borcem protiv apartheida.

Harry će potom sam otputovati u Bocvanu, Angolu i Malavi, gdje će saditi stabla u rezervatu prirode, sudjelovati u vježbi protiv krivolovaca te posjetiti oboljele od AIDS-a.

Emotivni vrhunac očekuje se u pokrajini Huambo u Angoli, gdje će posjetiti mjesto na kojem je 1997. nastala povijesna fotografija princeze Diane u minskom polju. Ondje će obići i ortopedski centar koji će nositi njezino ime.

Obitelj će se 1. listopada ponovno okupiti u Južnoafričkoj Republici, dan uoči odlaska u Johannesburg.

Britanski mediji objavili su da bi se mlada obitelj mogla u nekom trenutku preseliti u Afriku, kontinent za koji je poznato da je posebno prirastao srcu Harry i Megan. Nedugo nakon što su se upoznali Harry je odveo Meghan u Bocvanu. (Hina)

Estradna kraljica nekad je izgledala potpuno drukčije, a mi smo se prisjetili svih njezinih transformacija