Meghan Markle, princ Harry i sin Archie uputili su se na desetodnevnu avanturu.

Galerija


Britanski princ Harry, njegova supruga Meghan Markle i četveromjesečni sin Archie započeli su desetodnevnu turneju po Africi na koju Harry kreće stopama svoje preminule majke, princeze Diane.

Vezani članci Meghan Markle Meghan se oglasila prvi put nakon napuštanja kraljevske obitelji kako bi ponovno zasjenila Kate? Kate Middleton Kao da nemaju nikakvih briga na svijetu: Kate podržala supruga Williama na njegovoj prvoj velikoj svečanosti

"Afrika je dio svijeta koji mi je u proteklih 20 godina bio drugi dom", napisao je Harry na Instagramu nekoliko tjedana uoči puta.

Turneja, koja počinje u Južnoafričkoj Republici, prvo je zajedničko službeno putovanje mlade obitelji.

U tri dana koja će provesti u Cape Townu, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa posjetit će društvene i projekte zaštite okoliša te se susresti s umirovljenim nadbiskupom Desmondom Tutuom, poznatim borcem protiv apartheida.

Harry će potom sam otputovati u Bocvanu, Angolu i Malavi, gdje će saditi stabla u rezervatu prirode, sudjelovati u vježbi protiv krivolovaca te posjetiti oboljele od AIDS-a.

Emotivni vrhunac očekuje se u pokrajini Huambo u Angoli, gdje će posjetiti mjesto na kojem je 1997. nastala povijesna fotografija princeze Diane u minskom polju. Ondje će obići i ortopedski centar koji će nositi njezino ime.

Obitelj će se 1. listopada ponovno okupiti u Južnoafričkoj Republici, dan uoči odlaska u Johannesburg.

Britanski mediji objavili su da bi se mlada obitelj mogla u nekom trenutku preseliti u Afriku, kontinent za koji je poznato da je posebno prirastao srcu Harry i Megan. Nedugo nakon što su se upoznali Harry je odveo Meghan u Bocvanu. (Hina)

Estradna kraljica nekad je izgledala potpuno drukčije, a mi smo se prisjetili svih njezinih transformacija