Svadba u susjedstvu

Harry i Meghan stvorili pomutnju: Raskošno vjenčanje koje nitko od uzvanika nije želio propustiti

Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle, princ Harry, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan Markle i princ Harry trenutačno borave u Rimu zbog vjenčanja zajedničke prijateljice Mishe Nonoo i njezinog odabranika Mikeya Hessa.

Princ Harry i Meghan Markle u petak su prisustvovali vjenčanju dizajnerice Mishe Nonoo i njezina odabranika, naftnog tajkuna, Mikeya Hessa.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Glamurozna proslava održana je u bajkovitoj vili Aureliji iz 17. stoljeća u Rimu. Među gostima su se našla poznata lica iz gotovo svih branši - od svijeta glazbe, politike, filma i sporta, a očekivano, kraljevski bračni par bio je u centru pažnje. Meghan je nosila Valentino haljinu vrijednu 13,500 dolara, to jest oko 80 tisuća kuna. Par je na vjenčanje stigao bez sina Archieja, a izostali su i s večere s ostalim zvijezdama uoči samog vjenčanja.

Među ostalim gostima bile su princeze Beatrice i Eugenie, James Corden, Karlie Kloss, Katy Perry i Orlando Bloom, Paul McCartney, Ivanka Trump i brojni drugi.

Misha je zajednička prijateljica Harryja i Meghan, a navodno je upravo ona zaslužna za njihovo upoznavanje.

Meghan i Misha upoznale su se u prosincu 2014. godine na sajmu umjetnina "Art Basel" u Miamiju, gdje su na prvu kliknule, plesale su i ispijale koktele cijelu noć. Njihovo prijateljstvo nedavno je preraslo i u poslovnu suradnju kada su zajedno radile na dizajneričinoj kolekciji "Smart Set fashion" koja je predstavljena proteklog tjedna u Londonu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene