Meghan Markle i princ Harry trenutačno borave u Rimu zbog vjenčanja zajedničke prijateljice Mishe Nonoo i njezinog odabranika Mikeya Hessa.

Galerija


Princ Harry i Meghan Markle u petak su prisustvovali vjenčanju dizajnerice Mishe Nonoo i njezina odabranika, naftnog tajkuna, Mikeya Hessa.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry dobili kćer, ime koju su za nju odabrali stvarno je posebno: "Blagoslovljeni smo njezinim dolaskom" Meghan Markle i princ Harry Neobično i pomalo jezivo otkriće samo nekoliko metara od luksuznog doma Meghan i Harryja, tome se siguno nisu nadali u svojoj blizini

Glamurozna proslava održana je u bajkovitoj vili Aureliji iz 17. stoljeća u Rimu. Među gostima su se našla poznata lica iz gotovo svih branši - od svijeta glazbe, politike, filma i sporta, a očekivano, kraljevski bračni par bio je u centru pažnje. Meghan je nosila Valentino haljinu vrijednu 13,500 dolara, to jest oko 80 tisuća kuna. Par je na vjenčanje stigao bez sina Archieja, a izostali su i s večere s ostalim zvijezdama uoči samog vjenčanja.

Među ostalim gostima bile su princeze Beatrice i Eugenie, James Corden, Karlie Kloss, Katy Perry i Orlando Bloom, Paul McCartney, Ivanka Trump i brojni drugi.

Misha je zajednička prijateljica Harryja i Meghan, a navodno je upravo ona zaslužna za njihovo upoznavanje.

Meghan i Misha upoznale su se u prosincu 2014. godine na sajmu umjetnina "Art Basel" u Miamiju, gdje su na prvu kliknule, plesale su i ispijale koktele cijelu noć. Njihovo prijateljstvo nedavno je preraslo i u poslovnu suradnju kada su zajedno radile na dizajneričinoj kolekciji "Smart Set fashion" koja je predstavljena proteklog tjedna u Londonu.

Kratka haljina radila joj je probleme: Šuput pokazala više nego što je planirala, fotografi sve zabilježili