Doria Ragland živjet će odsad pa nadalje s Meghan Markle i princem Harryjem i brinuti se o njihovu sinu Archieju.

Galerija


Majke vojvotkinje Meghan Markle, Doria Ragland ostat će živjeti s njom i princem Harryjem kako bi im pomogla u brizi i odgoju njihova sina Archieja, prenosi magazin US Weekly.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle još su se jedne stvari zauvijek odrekli, poznat je i ozbiljan razlog ove odluke koja je konačna Meghan Markle i princ Harry Prošla je godina dana otkako su se Harry i Meghan odrekli kraljevskog života, evo što im se sve dogodilo od tada

Meghan i Harry trenutačno žive u luksuznoj vili na Beverly Hillsu koja je u vlasništvu glumca Tylera Perryja i vrijedi 14,5 milijuna dolara, a u jednoj od osam spavaćih soba na duže će se vrijeme smjestiti i Doria.

"Doria će nastaviti živjeti s Meghan, Harryjem i Archiejem. Dosad je ovo najduži period koji je provela s unukom od njegova rođenja", izjavio je izvor.

63-godišnja Doria navodno uživa u ulozi bake i čuvanju 14-mjesečnog unuka, ustaje rano ujutro zbog njega, čita mu i pomaže Meghan u pripremi organskih obroka za njega.

Ova se vijest pojavila nakon glasina da ona zapravo mijenja službenu dadilju, dok par ne stane čvrsto na noge u novom domu u Los Angelesu, gdje su se doselili iz Velike Britanije.

Izvor blizak Meghan tvrdi da ona želi majku u blizini jer joj je velik oslonac i trenutačno ne vjeruje puno drugim ljudima, posebno izvan kruga obitelji i najbližih prijatelja.

Doria je bila uz kćer nakon što su ona i Harry objavili vijest da se povlače s kraljevskih dužnosti i napuštaju dvor jer je navodno bila jako zabrinuta za nju i njezino mentalno zdravlje.

Franka i Vedran slave godišnjicu: Pjevačica objavila neviđenu fotku sa svadbe i konačno otkrila zašto je kasnila u crkvu