Njezina odluka?

Meghan i Harry više neće živjeti sami sa sinom, jedna od 8 spavaćih soba bit će duže vrijeme zauzeta

Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Getty Images) Doria Ragland (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle, Doria Ragland (Foto: Profimedia) Galerija

Doria Ragland živjet će odsad pa nadalje s Meghan Markle i princem Harryjem i brinuti se o njihovu sinu Archieju.

Majke vojvotkinje Meghan Markle, Doria Ragland ostat će živjeti s njom i princem Harryjem kako bi im pomogla u brizi i odgoju njihova sina Archieja, prenosi magazin US Weekly.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Meghan i Harry trenutačno žive u luksuznoj vili na Beverly Hillsu koja je u vlasništvu glumca Tylera Perryja i vrijedi 14,5 milijuna dolara, a u jednoj od osam spavaćih soba na duže će se vrijeme smjestiti i Doria.

"Doria će nastaviti živjeti s Meghan, Harryjem i Archiejem. Dosad je ovo najduži period koji je provela s unukom od njegova rođenja", izjavio je izvor.

63-godišnja Doria navodno uživa u ulozi bake i čuvanju 14-mjesečnog unuka, ustaje rano ujutro zbog njega, čita mu i pomaže Meghan u pripremi organskih obroka za njega.

Ova se vijest pojavila nakon glasina da ona zapravo mijenja službenu dadilju, dok par ne stane čvrsto na noge u novom domu u Los Angelesu, gdje su se doselili iz Velike Britanije.

Izvor blizak Meghan tvrdi da ona želi majku u blizini jer joj je velik oslonac i trenutačno ne vjeruje puno drugim ljudima, posebno izvan kruga obitelji i najbližih prijatelja.

Doria je bila uz kćer nakon što su ona i Harry objavili vijest da se povlače s kraljevskih dužnosti i napuštaju dvor jer je navodno bila jako zabrinuta za nju i njezino mentalno zdravlje.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Celebrity Franka i Vedran slave godišnjicu: Pjevačica objavila neviđenu fotku sa svadbe i konačno otkrila zašto je kasnila u crkvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene