Meghan Markle i princ Harry kupili su 200 kapa od socijalnog poduzeća Make Give Live na Novom Zelandu, koje je to objavilo na Instagramu, a ovo nije prva njihova suradnja.

Galerija


Meghan Markle (39) i princ Harry (36) učinili su još jedan hvalevrijedan potez i pokazali koliko su posvećeni svom humanitarnom radu. 

Vezani članci Meghan Markle, kraljica Elizabeta i princ Harry - 2 Kraljevska obitelj oglasila se povodom rođenja kćeri princa Harryja i Meghan, evo što su im kratko poručili Meghan Markle i princ Harry Neobično i pomalo jezivo otkriće samo nekoliko metara od luksuznog doma Meghan i Harryja, tome se siguno nisu nadali u svojoj blizini

Naime, supružnici su u ime svog sina Archieja i u čast njegova drugog rođendana kupili 200 pletenih kapa od socijalnog poduzeća Make Give Live koje pomaže obiteljima u potrebi. Organizacija je otkrila divan potez Meghan i Harryja na svom profilu na Instagramu. 

"Hvala Harryju i Meghan, vojvodi i vojvotkinji od Sussexa i, naravno, Archieju za velikodušnu donaciju ovih 200 kapa svojim prijateljima na drugoj strani svijeta na Novom Zelandu. Organizacija I Got Your Back Pack jako je zahvalna na njima i bit će poslani u paketima izbjeglicama diljem Novog Zelanda da im ugriju glave i srca. Sretan rođendan, Archie", napisali su. 

Mnogi su u komentarima pohvalili tu gestu slavnih supružnika i istaknuli da su divni. 

Kako organizacija radi na principu kupi jedan, dobiješ dva, to znači da će 400 ljudi dobiti kape za sljedeću zimu. To nije prvi put da su Meghan i Harry surađivali s tim poduzećem.

Par je prošlog Božića kupio 100 kapa i princ je pozirao sa sinom Archiejem, koji je nosio jednu na glavu. Osnivačica poduzeća Make Give Live Claire Conza tada je otkrila da je taj potez rezultirao tisućama narudžbi iz cijelog svijeta. Naime, par je objavio fotografiju princa Harryja i sina Archieja na svom nekadašnjem profilu Sussex Royal na Instagramu. 

Inače, supružnici su ranije povodom Archiejeva rođendana objavili njegovu sliku na internetskoj stranici svoje fondacije Archewell, a na njoj Archie stoji na travnjaku, okrenut je leđima i u rukama drži uzicu s nekoliko velikih balona u obliku srca i zvijezda.

Par je taj posebni dan iskoristio kao priliku da potakne na donaciju novca za cjepivo protiv koronavirusa za ljude u siromašnijim, nerazvijenijim zemljama, 

Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

Neobičan badić s rupama podijelio je mišljenja pratitelja Nives Celzijus, sigurno je da je ona među rijetkima koje će ga nositi!