Meghan Markle pokazala je poveći trudnički trbuh dok je davala izjavu u emisiji Vax Live i zagovarala važnost cijepljenja protiv koronavirusa, ali i ženskih prava.

Galerija


Meghan Markle pokazala je trudnički trbuh pojavivši se u emisiji Vax Live, za koju je snimila izjavu u dvorištu svoje vile u Montecitu vrijedne 14,7 milijuna dolara. U obraćanju gledateljima Meghan se osvrnula na važnost zdravlja i cijepljenja u ovo doba pandemije koronavirusa.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 1 Obiteljsku idilu Meghan i Harryja narušila šuškanja o načinu na koji je kraljica doznala za praunuku, a oglasio se i glumičin otac Meghan Markle, kraljica Elizabeta i princ Harry - 2 Kraljevska obitelj oglasila se povodom rođenja kćeri princa Harryja i Meghan, evo što su im kratko poručili

"Kao pokrovitelji kampanje Vax Line, moj suprug i ja vjerujemo da je za oporavak presudna predanost zdravlju, sigrunosti i uspjehu svij, ali posebno žena koje je ova pandemija nesrazmjerno pogodila", izjavila je Meghan koja nije skidala ruke i prestala milovati trudnički trbuh, skriven iza široke cvjetne haljine, što su mnogi primijetili i prisjetili se da je to isto radila i dok je bila trudna sa sinom Archiejem.

"Suprug i ja smo oduševljeni što ćemo uskoro poželjeti dobrodošlicu našoj kćeri. Taj osjećaj radosti dijelimo s milijunima drugih obitelji širom svijeta. Kada pomislimo na nju, mislimo na sve mlade žene i djevojke kojima se mora pružiti prilika i potpora da nas vode naprijed", poručila je Meghan.

Bilo je to njezino prvo pojavljivanje na američkoj televiziji nakon bombastičnog intervjua koji su ona i Harry snimili s Oprah Winfrey u ožujku koji je šokirao svijet i o kojem se ni danas ne prestaje pričati. 

Meghan i Harry inače čekaju djevojčicu koja bi na svijet trebala stići na ljeto. 

Izgubila je glavu za novim dečkom, dijele strasti i poljupce gdje stignu i ne zanima ih što će drugi reći na to

Pogledajte prvi Albinin nastup na probi za Eurosong, kostim koji nosi posebno je zanimljiv kada se okrene