Matthew Perry prodaje luksuzni stan u Los Angelesu koji je kupio prije samo tri godine.

Galerija


Posrnuli glumac i zvijezda serije "Prijatelji" kojeg je danas uistinu teško prepoznati 50-godišnji Matthew Perry već godinu dana bezuspješno pokušava prodati svoj penthaus u Los Angelesu, a posljednja cijena koju ovih dana za njega traži iznosi 8 milijuna dolara.

Vezani članci Matthew Perry Baš je teško ovo gledati: Svaka nova fotka najdražeg Chandlera dodatno zabrinjava – uhvaćen kako jedva hoda i teško diše Matthew Perry Kako se omiljeni glumac iz kultne serije mijenjao tijekom godina? Činilo se da ima baš sve, ali dotaknuo je dno dna

Stan od gotovo 9300 četvornih metara nalazi se na 40. katu Century Centra, luksuzne i upečatljive stambene zgrade koja se nalazi u susjedstvu Beverly Hillsa. Izvorno je na tržište stavljena 2019. godine po tržišnoj cijeni od čak 35 milijuna dolara, no očito mu se cijena do danas znatno smanjila.

Na dostupnim fotografijama u stanu prevladava baršunasti namještaj, a Matthewu je kao inspiracija za uređenje poslužio jedan od najpoznatijih filmskih junaka - Batman. On je cijeli prostor koji zapravo zauzima čitav kat zgrade prije tri godine platio 20 milijuna dolara. Sastoji se od četiri spavaće sobe, osam kupaonica i velike terase s koje puca pogled na grad i okolicu, ima veliki bazen, kino, kao i spremište za vino.

Prema pisanju Los Angeles Timesa, Matthew je odluku o prodaji stana donio zbog toga što trenutačno najviše vremena provodi u svojim drugim nekretninama koje se nalaze u Malibuu i New Yorku, a navodno ga more i financijske teškoće.

No kako je najavljeno, stanje na njegovu računu uskoro bi se trebalo znatno popraviti s obzirom na to da bi od ponovnog okupljanja ekipe i snimanja serije "Prijatelji" glumci trebali zaraditi iznose između 2,5 i 3 milijuna dolara.

Matthew u posljednje vrijeme sve više zabrinjava svoje obožavatelje, pogotovo nakon što viđen je kako se naslanja na poslovnu zgradu i pokušava doći do daha, a asistentica mu pomaže da uđe u auto. Čim je sjeo na suvozačko mjesto, zapalio je cigaretu.

Malo je toga ostalo od velikog zavodnika Joeyja: Pogledajte kako danas izgleda omiljeni glumac hit-serije