Matthew Perry prodaje luksuzni stan u Los Angelesu koji je kupio prije samo tri godine.

Galerija


Posrnuli glumac i zvijezda serije "Prijatelji" kojeg je danas uistinu teško prepoznati 50-godišnji Matthew Perry već godinu dana bezuspješno pokušava prodati svoj penthaus u Los Angelesu, a posljednja cijena koju ovih dana za njega traži iznosi 8 milijuna dolara.

Vezani članci Maggie Wheeler Uloga naporne Janice promijenila joj je život, a evo kako 17 godina poslije izgleda ženica piskutava glasa koja je opsjedala Chandlera! Serija Prijatelji Omiljeni par s malih ekrana ima zanimljivu priču u stvarnom životu, a sve su otkrili nakon detaljnog istraživanja

Stan od gotovo 9300 četvornih metara nalazi se na 40. katu Century Centra, luksuzne i upečatljive stambene zgrade koja se nalazi u susjedstvu Beverly Hillsa. Izvorno je na tržište stavljena 2019. godine po tržišnoj cijeni od čak 35 milijuna dolara, no očito mu se cijena do danas znatno smanjila.

Na dostupnim fotografijama u stanu prevladava baršunasti namještaj, a Matthewu je kao inspiracija za uređenje poslužio jedan od najpoznatijih filmskih junaka - Batman. On je cijeli prostor koji zapravo zauzima čitav kat zgrade prije tri godine platio 20 milijuna dolara. Sastoji se od četiri spavaće sobe, osam kupaonica i velike terase s koje puca pogled na grad i okolicu, ima veliki bazen, kino, kao i spremište za vino.

Prema pisanju Los Angeles Timesa, Matthew je odluku o prodaji stana donio zbog toga što trenutačno najviše vremena provodi u svojim drugim nekretninama koje se nalaze u Malibuu i New Yorku, a navodno ga more i financijske teškoće.

No kako je najavljeno, stanje na njegovu računu uskoro bi se trebalo znatno popraviti s obzirom na to da bi od ponovnog okupljanja ekipe i snimanja serije "Prijatelji" glumci trebali zaraditi iznose između 2,5 i 3 milijuna dolara.

Matthew u posljednje vrijeme sve više zabrinjava svoje obožavatelje, pogotovo nakon što viđen je kako se naslanja na poslovnu zgradu i pokušava doći do daha, a asistentica mu pomaže da uđe u auto. Čim je sjeo na suvozačko mjesto, zapalio je cigaretu.

Malo je toga ostalo od velikog zavodnika Joeyja: Pogledajte kako danas izgleda omiljeni glumac hit-serije