Matt LeBlanc snimljen je na ulicama Los Angelesa uoči povratka serije "Prijatelji", a mnogi bi se mogli iznenaditi time kako danas izgleda.

Galerija


Zvijezda "Prijatelja" i američki glumac Matt LeBlanc spreman je vratiti se na set kultne humoristične serije, čije su snimanje njezini obožavatelji jedva dočekali nakon dugog priželjkivanja, ali neki će možda ostati iznenađeni time koliko su se njihove omiljene zvijezde promijenile.

Vezani članci Maggie Wheeler Uloga naporne Janice promijenila joj je život, a evo kako 17 godina poslije izgleda ženica piskutava glasa koja je opsjedala Chandlera! Prijatelji okupljanje ''Prijatelji'' poslije 17 godina u studiju koji ih je proslavio, pogledajte njihove reakcije, a i detalj koji su otkrili o Rossu i Rachel!

Pogotovo ako je riječ o muškom dijelu ekipe, jer uz Matthewa Perryja koji danas više nije prepoznatljiv, ni 52-godišnji Matt više ne izgleda onako kako ga pamtimo iz najboljih godina.

U to se najbolje možemo uvjeriti ako pogledamo njegove posljednje fotografije snimljene na ulicama Los Angelesa, gdje se sa zaštitnom maskom otputio u trgovinu. Nakupljeni kilogrami, sijeda brada i kosa danas su glavni zaštitni znakovi ostarjelog Matta, koji je svima u pamćenju ostao kao veliki zavodnik Joey Tribiani.

Upravo će mu povratak toj ulozi podebljati račun u banci, baš kao i ostalim glumcima iz serije - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Davidu Schwimmeru i Matthewu Perryju, kojima će biti isplaćen honorar u iznosu od 2,5 do 3 milijuna dolara. Bit će to njihovo prvo okupljanje na malim ekranima od završetka snimanja serije 2004. godine.

Matt je prije godinu dana napustio emisiju BBC-ja "Top Gear" u kojoj se našao u ulozi voditelja od 2016. godine. Kao glavni razlog naveo je kako su ga snimanja previše udaljila od prijatelja i obitelji.

Nakon uloge Joeyja Tribianija u seriji "Prijatelji", koja mu je donijela svjetsku slavu, glumio je i u vlastitoj seriji "Joey", no ona nikada nije doživjela takav uspjeh.

Od komentiranja nove pjesme Borisa Rogoznice nije se suzdržala čak ni bivša supruga: "Sad znam da sam uspio"