Matthew Perry viđen je kako se naslanja na poslovnu zgradu i pokušava doći do daha, a asistentica mu je pomogla da uđe u auto. Čim je sjeo na suvozačko mjesto, zapalio je cigaretu.

Galerija


50-godišnji glumac Matthew Perry, kojeg je proslavila serija "Prijatelji", posljednjih mjeseci zabrinjava javnost svojim izgledom. 

Vezani članci Ekipa serije Prijatelji Mnogi su primijetili da u posebnoj epizodi "Prijatelja" fali nekoliko likova, evo razloga zašto su ih izostavili Matthew Perry Kako se omiljeni glumac iz kultne serije mijenjao tijekom godina? Činilo se da ima baš sve, ali dotaknuo je dno dna

Perry je viđen u ponedjeljak naslonjen na poslovnu zgradu na Beverly Hillsu kako se muči dok pokušava doći do daha. Ubrzo je autom stigla njegova asistentica te mu pomogla da uđe u auto, a on je čim je sjeo na suvozačko pjesmo zapalio cigaretu. 

Glumac, koji je utjelovio šaljivdžiju Chandlera Binga u kultnoj seriji, svakim danom izgleda sve lošije. Nakupio je vidljivi višak kilograma i ne ostavlja se cigareta, iako ima problema s disanjem. 

Matthew je nekada bio ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće na skuteru za vodu. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete. Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojih se liječio u nekoliko navrata. 

Javnost je svojedobno šokirao priznavši da se uopće ne sjeća dijela snimanja "Prijatelja". "Ne sjećam se tri godine snimanja. Negdje između treće i šeste sezone", priznao je. Čini se kako je Matthew ponovno posrnuo, a neki tvrde da ga je dodatno uništio prekid od 21 godinu mlađe djevojke Molly Hurwitz. Njihova se veza raspala početkom ove godine i nije poznat razlog. 

Perry bi se, kada se smiri situacija s pandemijom koronavirusa, trebao pojaviti na snimanju serije "Prijatelji". Naime, dogovoreno je da će snimiti nekoliko novih epizoda, no nejasno je kako će se glumac u ovom stanju vratiti svom liku Chandlera. 

Muškarci su ludjeli za njom, o njezinoj se ljepoti pričalo, a danas se o njoj piše samo zbog braka s 89-godišnjim milijarderom