Dogovori o ponovnom okupljanju glumačke ekipe serije "Prijatelji" došli su u posljednju fazu.

Galerija


Kompletna glumačka postava legendarne serije "Prijatelji" finalizira konačne dogovore i pregovore o ponovnom okupljanju kako bi snimili novi specijal omiljene serije, za što će svaki zaraditi iznos između 2,25 do 2,5 milijuna američki dolara, prenosti Daily Mail.

Vezani članci Prijatelji (Foto: IMDB) Kći Rachel i Rossa je odrasla i nakon 16 godina je odgovorila Chandleru na foru iz obožavane serije Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Fanovi ''Prijatelja'' konačno bi mogli doći na svoje: Informacija o kojoj se dugo šuška postat će stvarnost?

Slavnoj šestorki koju čine Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer, odnosno svakom od njih prvotno je ponuđen iznos od 1 milijun dolara što su odbili piše WSJ.

Ostali detalji zasad se drže u velikoj tajnosti, ali šuška se da bi u specijalu bila prikazana retrospektiva i intervjui, a u njemu bi se mogla naći i slavna američka voditeljica Ellen DeGeneres.

"Postoji interes, ali zasad još sve ne možemo uskladiti i sve pokrenuti", izjavio je HBO-ov šef kreative Kevin Reilly prilikom gostovanja u emisiji Television Critics Association.

Visoki honorari glumaca ne bi trebali biti iznenađenje obzirom da je njihova serija bila jedna od najprofitabilnijih serija svih vremena. Svaki od njih zarađivao je po milijun dolara tijekom snimanja posljednje dvije sezone.

Bit će to prvi put da se ekipa okuplja nakon 16 godina, no u posljednje vrijeme putem društvenih mreža sve više objavljuju fotografije i snimke zajedničkih druženja, a Matthew Perry je upravo otvorio profil na Instagramu gdje ga je u samo nekoliko sati zapratilo više od 2 milijuna ljudi. Dobrodošlicu su mu zaželjele i Jennifer Aniston te Lisa Kudrow.

"Yay Matty" Jesi li mogao duže čekati", našalila se Jennifer.

A čini se kako ćemo uskoro u nekim novim šalama i zgodama popularne šestorke uskoro imati prilike svi uživati.