Matt LeBlanc promijenio je imidž što je njegove fanove poprilično iznenadilo.

Galerija


Holivudski glumac i zvijezda planetarno popularne serije "Prijatelji" Matt LeBlanc šokirao je novim imidžem kada se pojavio u emisiji voditelja Jimmyja Kimmela.

Vezani članci Severina i Petar Grašo (Foto: Instagram) Severina objavila stare fotografije s Petrom Grašom i usput mu uputila dirljivu poruku Lujo Kunčević i Ivana Mišura (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Naš zgodni glumac i miljenik žena prekinuo je s bivšom misicom, ali mu zato na poslovnom planu cvjetaju ruže

Matt je u emisiji gostovao kako bi predstavio svoju novu seriju "Man With a Plan" no ona je ostala u sjeni glumčeva novog izgleda, prenosi The Sun.

S viškom kilograma i sijedom bradom glumac šokirao je obožavatelje koji su njegov izgled komentirali na društvenim mrežama i poručili mu kako je neprepoznatljiv. 

"Tko je ovaj čovjek?", pitali su se brojni fanovi. 

Ipak, mnogi su se složili da s obzirom na njegovu 51 godinu to ni nije tako čudno. 

Matt je nedavno napustio emisiju BBC-a "Top Gear" u kojoj se našao u ulozi voditelja od 2016. godine. Kao glavni razlog naveo je kako su ga snimanja previše udaljila od prijatelja i obitelji.

Svjetsku slavu donijela mu je uloga Joeyja Tribianija u seriji "Prijatelji", nakon koje je glumio u vlastitoj seriji "Joey" koja nije doživjela takav uspjeh. 

Tajnovita ljepotica: Prelijepa Latina godinama skriva život od znatiželjne javnosti, posebno dečke i djecu