Glumci serije "Prijatelji" mogli bi se ponovno okupiti na setu 25 godina od početka emitiranja.

Galerija


O ponovnom okupljanju ekipe kultne serije "Prijatelji" priča se već godinama, no čini se da bi njihovi obožavatelji sada, 25 godina nakon početka njezinog emitiranja, možda konačno mogli doći na svoje.

Vezani članci Jennifer Aniston Iako djeluje kao da je ovo fotografija iz dana kad je snimala ''Prijatelje'', varate se, ona i u 52. obara s nogu! Serija Prijatelji - 6 Zvijezda "Prijatelja" najavila snimanje kultne serije nakon odgoda, ne zna se kako će to odraditi glumci koji šokiraju izgledom

Naime, The Hollywood Reporter otkriva da su razgovori na temu prilično aktivni te da je okupljanje slavne šestorke koju čine Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer i Matt LeBlanc uključujući originalne tvorce serije Davida Cranea i Martu Kauffman, konačno službeno dogovoreno.

Anonimni izvor je ispričao da konačan dogovor nije postignut do ovog trenutka ali činjenica da će se svi zajedno naći je velik korak prema naprijed i fanovima daje novu nadu.

Kada, i ako se, dogovori između glumačke postave i tvoraca serije finaliziraju, bit će objavljeni točni detalji i raspored snimanja koji će ostati pod velom tajne sve do zadnjeg.

Ova se vijest pojavila mjesec dana nakon što je Jennifer Aniston podijelila fotografiju na svom profilu na Instagramu na kojoj pozira s kolegama iz serije, a koja je raspametila njihove obožavatelje diljem svijeta. Ta je fotografija ujedno bila i prva koju je glumica podijelila na najpopularnijoj društvenoj mreži kojoj je dugo godina odolijevala.

Serija "Prijatelji" snimana je u ukupno deset sezona, od 1994. do 2004. godine.

Trebat će vam koji trenutak da prepoznate koji se glumac nalazi iza guste sijede brade i kose