ponosni vegetarijanac

Mate Rimac oštro osudio napise o volu od 800 kilograma na svojem vjenčanju: "Oko toga sam se svađao s raznim ljudima"

In Magazin: Mate Rimac In Magazin: Mate Rimac In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Mate Rimac Galerija

Mate Rimac je u Facebook grupi Veganska zajednica negirao da se na njegovoj svadbi u Livnu posluživalo meso.

Jedan od najuspješnijih hrvatskih inovatora i poduzetnika, 33-godišnji Mate Rimac proteklog se vikenda oženio svojom dugogodišnjom djevojkom Katarinom (29) u crkvi u Livnu, nakon čega su imali veliko svadbeno slavlje.

Pogledaj i ovo Mate Rimac i Robert Downey Jr. prepričao i smiješnu anegdotu Rimac se družio s legendarnim holivudskim glumcem koji se jedva čekao provozati u njegovoj Neveri: "Napokon mogu ovo objaviti!"

Mladenci su nakon crkvene ceremonije na proslavu stigli u žutoj Neveri, a na svadbi su im pjevali Momčilo Bajagić Bajaga i bend Zabranjeno pušenje.

Domaći mediji tada su izvijestili i kako je Rimac ispunio obećanje mještanima pa se svadbena proslava nastavila i drugog dana te da je, unatoč tome što je vegetarijanac, počastio ostale pečenim volom od 800 kilograma te da se zavrtjelo 30 janjaca i isto toliko odojaka, no poduzetnik je sada te napise oštro osudio.

"Nije istina. Svadba je bila u subotu i bez mesa. Nedjeljno slavlje nema veze sa mnom i nije svadba. Oko tog bika sam se svađao s raznim ljudima, ali ne mogu ja drugima određivati što da rade", napisao je Rimac u grupi Veganska zajednica.

"Dragi Mate i draga Katarina, ne obazirite se na zlonamjerne komentare, imate našu podršku. Želimo vam svi puno sreće, zdravlja, ljubavi, veselja i nezaboravnih trenutaka u zajedničkom životu", poručili su mu na Facebook stranici stranica Prijatelji životinja, gdje su prenijeli njegov komentar.

Inače, Mate i Katarina sudbonosno da izrekli su još početkom svibnja ove godine na intimnoj ceremoniji u Vili Dalmacija u Splitu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Enes Vejzović Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) Enes Vejzović +2 Dubrovačke ljetne igre - 1 inMagazin Enes Vejzović otkriva razlog zašto se sa suprugom Bojanom Gregorić Vejzović i njihovo dvoje djece odlučio preseliti na novu adresu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene