Mate Rimac i Katarina Lovrić u vezi su duže od šest godina, a u srpnju prošle godine poduzetnik se pohvalio da ju je zaprosio.

Galerija


Uspješni domaći poduzetnik Mate Rimac (32) oženio je svoju dugogodišnju djevojku, ekonomisticu Katarinu Lovrić (29), pišu 24sata

Vezani članci Mate Rimac Mate Rimac požalio se na zdravstvene tegobe nakon testiranja, s infektolozima smo provjerili jesu li njegovi problemi povezani s testom Katarina Lovrić (Foto: Instagram) Meghan, makni se! Znate li tko je princeza Kate od Odžaka?

Doznali su kako je par izrekao sudbonosno da u Splitu u Vili Dalmaciji, koja je popularno mjesto za vjenčanja i poznata kao Titova vila. Nalazi se u blizini obale, a visokom šumom zaštićena je od znatiželjnih pogleda. 

Mate i Katarina imali su jednostavnu i skromnu ceremoniju, a pozvali su 30-ak ljudi. Vjenčanje se odvijalo u četvrtak u popodnevnim satima. Kako pišu 24sata, Lovrić je obukla jednostavni bijeli kombinezon s čipkastim plaštem, a Rimac je na sebi imao bijelu košulju. 

Tijekom ceremonije na obali par je nosio sunčane naočale i na vjenčanju je bila opuštena atmosfera. Lovrić je objavila fotografije sa svadbe i na svom Instagramu. 

Inače, Mate i Katarina skrivaju svoj privatni život od javnosti i rijetko ih se moglo vidjeti skupa, a ponekad bi poduzetnik podijelio pokoju fotografiju s njom na društvenim mrežama. Rimac je zaprosio dugogodišnju djevojku u srpnju prošle godine, čime se pohvalio na svom Facebooku. 

Well, we just met each other, so it took a bit of time :) What an amazing spontaneous party we had - love all of you! I'm sure our coming years will be even more exciting than those that have passed. <3

Objavljuje Mate RimacSrijeda, 29. srpnja 2020.

U vezi su više od šest godina, no o svojoj velikoj ljubavi nikad nisu govorili u medijima niti su se ikada eksponirali. O privatnom životu našeg uspješnog poduzetnika zna se vrlo malo, no svima je jasno dao do znanja da je Katarina, koja je iz Livna i studirala je marketing u Zagrebu, njegova velika podrška. 

Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s našim dobro poznatim pjevačem, uspjeli su ga skrivati od svih čak tri godine

Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe