Momčilo Bajagić Bajaga na svadbi Mate i Katarine Rimac fotografirao se sa žutom Neverom u kojoj su se vozili mladenci.

Galerija


Popularni srpski pjevač Momčilo Bajagić Bajaga nastupio je u subotu na svadbi Mate i Katarine Rimac u Livnu, a mladenci su prvi ples otplesali uz njegovu pjesmu "Bademi i so".

Vezani članci Zdenka Rimac - 2 Majka Mate Rimca podijelila neviđene fotke s njegove svadbe pa oduševila izgledom u izazovnoj kombinaciji: ''Opa, miki!'' Mate Rimac - 1 Mate Rimac pokazao čime se bavi nakon vjenčanja, nekima je to neobično, a on je spremno odgovorio na zapitkivanja

Bajaga je na svadbi iskoristio priliku kako bi se, poput mnogih uzvanika, fotografirao s Matinom žutom Neverom u kojoj su mladenci stigli na svadbeno slavlje nakon crkvene ceremonije.

Glazbenik je pozirao na haubi automobila sa sarajevskim fotografom Arnejom Misirlićem, koji je fotografiju podijelio na svojem Instagramu i u opisu citirao Bajaginu popularnu pjesmu "Verujem, ne verujem".

"Zapanjujuće", komentirao je bosanskohercegovački reper Jala Brat. "Život je nekad siv, a nekad žut, a nekad Rimac", našalio se u komentarima jedan pratitelj, a mnogi su glazbeniku i fotografu pozavidjeli na prilici za fotkanje na Neveri.

Inače, mladence i goste uz Bajagu je zabavljao i bend Zabranjeno pušenje, a ranije je otkriveno da je izvođače birala Katarina. Depo.ba objavio je i snimku na kojoj se vidi kako su Lovrić i Rimac zapjevali pjesmu "Jugo 45" sa Sejom Saxonom. Pjevač im je u jednom trenutku čestitao i poželio mnogo automobila koji će dobiti naziv po vjetrovima.

Tema vjenčanja bila je priroda, a staklena dvorana u kojoj se održalo slavlje bila je okružena sa 150 bala sijena. Katarina je navodno po vjenčanicu otišla u Milano, a djevojačku je večer s prijateljicama provela u Livnu. Mate je na momačkoj večeri bio u Crnoj Gori, a medeni mjesec par će provesti na nekoj daljoj destinaciji.

Jedna od najvećih glumačkih diva s naših prostora skinula se do kraja i ponosno pokazala tijelo u 65. godini

Procurile snimke s vjenčanja Mate Rimca i Katarine, mladenka je odradila zanimljiv običaj, a mladoženja je preuzeo mikrofon i izazvao ovacije