Mate Rimac i Katarina Lovrić nakon intimne ceremonije u svibnju u Splitu imali su veliko svadbeno slavlje u Livnu, s kojeg su procurile zanimljive snimke.

Galerija


Mate Rimac (33) i Katarina Lovrić (29) imali su prošlog vikenda veliko svadbeno slavlje u Livnu, a na Instagramu su se pojavile snimke koje su objavljivali njihovi gosti.

Jedna je uzvanica podijelila nekoliko videa na Instagram storyju i otkrila da je Katarina izvela stari vjenčani običaj. Naime, pomolila se i svom snagom bacila jabuku preko krova kuće, što je bio dobar znak. 

Običaj nalaže da se jabuka ne smije vratiti niz krov. Naime, tako mladenka dokazuje da je dovoljno snažna za kućanske poslove i druge poslove izvan kuće. To znači i da se neće vratiti svojoj kući, nego će ostati s mladoženjom jer će uspješno ispunjavati svoje obveze.

Ranije je otkriveno da su Matu i Katarinu te njihove uzvanike zabavljali Zabranjeno pušenje i Bajaga jer je tako mladenka htjela. Depo.ba objavio je snimku na kojoj se vidi kako su Lovrić i Rimac zapjevali pjesmu "Jugo 45" sa Sejom Saxonom. Pjevač im je u jednom trenutku čestitao i poželio mnogo automobila koji će dobiti naziv po vjetrovima. 

Mate i Katarina Rimac priredili svadbenu feštu za pamćenje, pogledajte raskošnu vjenčanicu u kojoj je mladenka zablistala!

"Ma je*eš aute, zamisli sile da se svi narodi koji žive ovdje vole", rekao je na to Mate, koji je uzeo mikrofon Seji. Nakon toga su se čule ovacije. 

Kako pišu domaći mediji, Katarina je na vjenčanju nosila vjenčanicu Dianas Dream brenda Viktor&Rolf, po koju je, navodno, otišla u Milano. 

24sata su izvijestila da je Rimac ispunio obećanje mještanima pa se svadbena proslava nastavila i drugog dana. Unatoč tome što je poduzetnik vegetarijanac, počastio je ostale volom teškim 800 kilograma. 

Inače, Katarina i Mate početkom svibnja imali su intimno vjenčanje u Splitu u Vili Dalmaciji koja je popularno mjesto za vjenčanja i poznata kao Titova vila. Nalazi se u blizini obale, a visokom šumom zaštićena je od znatiželjnih pogleda.

Mate i Katarina imali su jednostavnu i skromnu ceremoniju, a pozvali su 30-ak ljudi.

Kad se sagnula, haljina joj je iznenada poletjela u zrak, pa je neočekivano pokazala pozadinu i donje rublje!

Milijarder prošetao Dubrovnikom s 45 godina mlađom suprugom, no mnogi su ih očekivali u nešto drugačijem društvu