Mate Mišo Kovač oporavio se od teške infekcije pluća i priprema koncert za zagrebačku publiku.

Galerija


Vijest o hospitalizaciji legendarnog hrvatskog glazbenika Mate Miše Kovača zbog teške infekcije pluća zabrinula je njegove obožavatelje, no sada su na redu dobre vijesti.

Vezani članci Gomile smeća u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Hoće li problem smeća u Zagrebu riješiti visoke kazne: U ovom europskom gradu najveći su problem  -opušci Milan Bandić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Bandić je prikriveno promovirao svoju stranku gradskim plakatima

Naime, 77-godišnji pjevač odlazi kući iz bolnice u kojoj je završio prije više od mjesec dana, a sada već i planira održati veliki zagrebački koncert.

Spektakl bi trebao biti održan u zagrebačkoj Areni u listopadu i to pod nazivom "Samo nas nebo rastavit može". Iako umoran i iscrpljen Mišo je s pripremama za koncert već ozbiljno krenuo, piše Jutarnji list.

Prije izlaska iz bolnice Mišu je posjetio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji se time pohvalio na društvenim mrežama.

"Dragi moj Mišo, u listopadu veliki koncert u Areni Zagreb "Samo nas nebo rastavit može", napisao je gradonačelnik Bandić uz fotografiju na kojoj pozira s legendarnim glazbenikom.

"Koncert u Splitu pomladio me pet godina, a ovaj u Zagrebu će me pomladit 15 godina. Osjećam se puno bolje", izjavio je Mišo.

Glazbena legenda već bi krajem ovog tjedna trebao biti kod kuće jer ono najgore je prošlo, saznaje Jutarnji list

Posljednji veliki koncert Mišo je krajem prošle godine održao u splitskoj Spaladium Areni pred više od 12 tisuća oduševljenih obožavatelja. Već tada je osjećao zdravstvene probleme ali od nastupa nije htio odustati. 

Kakvo tijelo! Ovako to izgleda kad mlađahni dečko ovu 45-godišnju ljepoticu slika u toplesu