Svaka čast!

Naš zgodni glumac raskopčao košulju i pokazao čime izluđuje žene, a pohvalio se i skrivenim talentom koji oduzima dah!

Marko Petrić - 2 Marko Petrić - 2 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić - 3 Marko Petrić - 4 Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 4 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme, Marko Petrić, Pedro Soltz Marko Petrić i Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić +3 Marko Petrić, Gabriela Pilić Galerija

Marko Petrić na Instagramu je objavio fotografiju s ljetovanja na kojoj pozira u raskopčanoj košulji, a njegova djevojka Valentina Walme podijelila je video u kojem je otkrila njegov skriveni talent.

Glumac Marko Petrić trenutno je na zasluženom odmoru na Hvaru odakle se javio na Instagramu.

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Marko Petrić - 3 kakav vikend! Evo kako je izgledalo vjenčanje jednog od najljepših domaćih parova, među uzvanicima su se našli brojni poznati Hrvati!

Objavio je fotografiju na kojoj pozira u raskopčanoj košulji te je otkrio dio svojeg isklesanog torza, kojim se i ranije pohvalio na fotki na kojoj nosi samo kupaće gaće.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Petric (@marko53c)

Markova djevojka, plesačica Tina Walme, na svojem je Instagramu otkrila i njegov skriveni talent, a objavila je video u kojem glumac balansira na glavi na daski u moru.

Zgodnog Marka imali smo priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je jedna od mentorica bila i Valentina, no njemu je partnerica bila Gabriela Pilić.

Simpatije gledatelja osvojio je i u seriji Nove TV "Kumovi" koja se najesen vraća na male ekrane, s novim epizodama.

Inače, Marko i Valentina svoju su vezu ispočetka skrivali, a prvi put su zajedno snimljeni prošle jeseni te su ubrzo nakon toga potvrdili da su par, no detalje iz privatnog života ne vole otkrivati u javnosti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene