Veseli i nasmijani!

Pobjednica Plesa sa zvijezdama u zagrljaju oba partnera, ekipa snimljena u izlasku prvi put poslije kraja showa!

Valentina Walme, Marko Petrić, Pedro Soltz Valentina Walme, Marko Petrić, Pedro Soltz Matija Habljak/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Pedro Soltz Valentina Walme, Marko Petrić, Pedro Soltz Valentina Walme, Marko Petrić, Pedro Soltz Valentina Walme i Pedro Soltz Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro i Valentina Valentina i Pedro +20 Pedro i Valentina Galerija

Pobjednici ''Plesa sa zvijezdama'' Pedro Soltz i Valentina Walme snimljeni su u izlasku prvi put nakon finala i to na premijeri filma s još jednim natjecateljem showa, Markom Petrićem.

Plesni i ljubavni par viđeni su na premijeri filma u jednom zagrebačkom kinu, a sretne osmijehe s lica nisu mogli skinuti.

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Pedro Soltz još je pod dojmom Naša najseksi plesačica u hit-showu pobijedila je dečka i brata, pa je zgodnom Brazilcu poručila da ga voli!

Valentina Walme, Pedro Soltz i Marko Petrić uživali su na premijeri filma ''Divljaci'', a njihova pojava svima je posebno zapela za oko jer se Valentina pojavila s dva partnera – ljubavnim i plesnim.

Walme je stigla u crnom odijelu te je kombinaciju podigla žarko crvenim štiklama, dok se njen partner Marko odlučio za šareniju kombinaciju. Odjenuo je crne hlače, smeđe cipele, šarenu košulju koja je bila usklađena sa sakoom boje trule višnje.

Pedro se odlučio za nešto jednostavniju kombinaciju pa je odjenuo bijele tenisice, hlače boje masline i tamno plavu majicu kratkih rukava.

Podsjetimo, Valentina je u showu plesa s oba muškarca. I dok joj je Pedro bio stalni partner od početka emisije, s Markom je zaplesala u epizodi u kojoj su se mijenjali partneri, a podij su zažarili strastvenim paso dobleom.

Ipak, pobjedu je odnijela s Pedrom, a glasovi su uvjerljivo presudili u njihovu korist u zadnjem glasovanju gdje su im konkurencija bili Helena Janjušević i Sandi Pego.

Dojmovi nakon finala još se sliježu, a finalisti na svojim društvenim mrežama dijele zahvale i nikad viđene fotografije sa svojim partnerima nakon četiri mjeseca provedenih skupa na probama za show.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego - 3 Sandi Pego - 1 Sandi Pego - 4 Sandi Pego - 5 +30 Sandi Pego - 2 Celebrity Jedan od naših najuspješnijih tiktokera posvetio javnu i emotivnu objavu svojoj supruzi: ''Hvala na podršci!''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Bassett, Elon Musk Natasha Bassett Natasha Bassett - 2 Natasha Bassett - 4 +8 Natasha Bassett - 1 Celebrity Tko je mlađahna djevojka koja je najbogatijem čovjeku na svijetu pružila utjehu nakon prekida s bivšom?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene