osmijesi sve govore

Marko Grubnić pozirao u društvu poznatog dizajnera s kojim je prije par godina bio i na odmoru: "Predivno je imati te uz sebe"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić pohvalio se fotkom na kojoj pozira s dizajnerom Danom Catenom, a ovo nije prvi put da su se družili.

Naš poznati stilist Marko Grubnić na Instagramu se pohvalio fotografijom na kojoj pozira s poznatim dizajnerom i osnivačem kanadskog modnog brenda Dsquared2, Danom Catenom.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

"Ljubav, smijeh i prijatelji su uvijek dobrodošli u mome gradu. Dragi Dan, predivno je imati te uz sebe", napisao je Marko u opisu fotografija na kojima pozira ispred jednog zagrebačkog hotela.

Dan i njegov brat blizanac Dean modni su duo dobro poznat u svijetu, a iza sebe imaju uspješne karijere. Odrasli su u Kanadi, no 1991. godine su se preselili u Milano, gdje su radili kao dizajneri za modnu kuću Giannija Versacea te kasnije i za brend Diesel. Vlastiti brend Dsquared2 pokrenuli su 1995. godine, a upravo njihova kuća između ostalog je dizajnirala kostime za Madonninu turneju 2000. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Grubniću ovo nije prvi put da se sreo s Catenom. S poznatom braćom odmarao je na grčkom otoku Mikonosu 2014. godine, a društvo mu je onda pravila i najbolja prijateljica Maja Šuput.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene