pamtite li ga ovakvog?

Marka Grubnića nije lako prepoznati na fotkama iz 2006. godine, od tada se baš puno promijenio, a estetske zahvate ne skriva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić je u svojim ranim dvadesetima već bio dio domaće modne elite, a tada je izgledao potpuno drugačije nego danas.

Naš poznati stilist Marko Grubnić na domaćoj modnoj sceni prisutan je dugi niz godina i s vremenom se znatno promijenio.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić "Blago njoj s tobom!" Grubnić uputio predivnu čestitku najvažnijoj ženi u svojem životu: "Sve što sam danas, dugujem tebi!"

Tome najbolje svjedoče njegove fotografije iz 2006. godine, s dodjele Hrvatskog modnog Oscara. Danas 40-godišnji Marko, tada je bio u svojim ranim dvadesetima i već je bio dio domaće modne elite.

Na dodjeli se pojavio u društvu bivše manekenke i Kraljice Hrvatske Antee Kodžoman, s kojom se i modno uskladio. Ona je nosila bijelu haljinu, a on sako, košulju i cipele iste boje, koje je iskombinirao s trapericama.

S kratkom vojničkom frizurom i bez brade, koja mu je zadnjih godina postala zaštitni znak, Marko je na starim fotkama gotovo neprepoznatljiv, a ne skriva da se u međuvremenu podvrgnuo nekim estetskim korekcijama.

"Istina je da neke stvari oko kojih sam, neću reći bio iskompleksiran, nego sam ih na sebi više primjećivao od ostalih, to sam popravio. Tih problema više nemam, a i u godinama sam kad se više ne opterećujem time, zadovoljan sam samim sobom. Nikad nisam skrivao da sam operirao nos", kazao je prošle godine za IN Magazin.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Još Grubnićevih fotografija iz prošlosti potražite u našoj galeriji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović +0 Lejla Filipović Celebrity Lejla Filipović se pohvalila rezultatima novog estetskog zahvata: "Zadržali smo moj prirodan oblik"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Domenica Žuvela - 6 Domenica Žuvela In Magazin: Domenica Žuvela - 4 In Magazin: Domenica Žuvela - 1 +6 Domenica Žuvela - 4 Celebrity Domenica nam je otkrila kako ju je Hana Huljić odabrala za kumu i što misli o Graši: "Spojilo se dvoje najboljih ljudi koje poznajem"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene